Kontrolní otázky neprojdou

Kit

Kontrolní otázky neprojdou
« kdy: 24. 05. 2011, 20:46:48 »
Stává se mi často situace: Napíši příspěvek do fóra. Pokud je ten příspěvek komplikovanější, kliknu na "Prohlédnout". Objeví se mi náhled. Když jsem s výsledkem spokojen, vyplním ověřovací otázky a kliknu na "Poslat". V tu chvíli jsem od serveru seřván: "Neodpověděli jste správně na ověřovací otázky." Dostanu nové 2 otázky, na ty odpovím a znovu kliknu na "Poslat". Tentokrát to projde a příspěvek je odeslán. Asi nějaká chybka.
« Poslední změna: 25. 05. 2011, 15:35:56 od Petr Krčmář »

Franta

Re: Kontrolní otázky neprojdou, ani když jsou vyplněny správně
« Odpověď #1 kdy: 24. 05. 2011, 20:55:57 »
A neotevřel jsi mezi tím jinou stránku z Roota v jiné záložce? Nevím jak tady, ale na některých webech tohle dělá problémy -- server očekává odpovědi na jiné otázky, než které odesíláš.

Jinak zdejší captchu musím pochválit, nemám s ní problém (funguje vždycky) a přijde mi to jako dobrý nápad -- tohle je výhoda ČR a toho, že česky tolik lidí neumí :-)

« Odpověď #2 kdy: 24. 05. 2011, 21:08:40 »
Citace
Stává se mi často situace ...
Jestli sem chodíš často, tak se zaregistruj.  :) Browsery si login umí pamatovat. Ale možná je to tím náhledem, nebo při psaní delší odpovědi vyprší nějaký časový limit.

Radovan

« Odpověď #3 kdy: 24. 05. 2011, 22:45:41 »
Jo, přesně takhle to funguje, vypadá to že ty otázky platí jen určitý čas a pak se změní, ale při tvém prohlédnutí se ti pořád zobrazují ty staré, zatímco systém očekává odpovědi na nové. Už jsem se s tím smířil a napoprvé je ani nevyplňuji :-D

Ela

« Odpověď #4 kdy: 25. 05. 2011, 05:39:31 »
...
Jj, souhlas :D
Mozna by bylo dobre, nekdy nekde pak hlasovat za dalsi vtipne dotazy a odpovede :)
At se casto neopakuji ty uz zname :p

P.S. Treba ted dotaz:
Co nosí bernardýn v soudku na krku?
Kdo nahodou nevi, ze ma napsat 'rum' :D, bylo by vice cool upravit captcha system treba tak, ze kdyz nekdo napise 'koralku' :D tak aby se mu vratila odpoved, treba:
"To je sice pravda, ale jakou ?" :D :D

A podob. forky, sranda musi byt, ne ? :D

Kit

« Odpověď #5 kdy: 25. 05. 2011, 13:38:20 »
Zdá se, že už to funguje jak má.

Kit

Re: Kontrolní otázky neprojdou
« Odpověď #6 kdy: 04. 08. 2011, 18:14:35 »
Opět to blbne. Pokud po napsání příspěvku kliknu na "Poslat", tak je to OK, ale po kliknutí na "Prohlédnout", následném vyplnění kontrolních otázek a kliknutí na "Poslat" to zase ze mne dělá blbce.

Spravte si to konečně. Každý diskutující by si měl před odesláním příspěvku svou práci prohlédnout a vy ho od toho odrazujete. Na jiných serverech je prohlédnutí povinné, jinak to odeslat ani nejde.

Jenda

« Odpověď #7 kdy: 05. 08. 2011, 01:07:34 »
Když už jsme u antispamu, tak v diskuzi na Rootu neprojde slovo Page-1, takže nejde postnout třeba výpis z pdftohtml.

#

« Odpověď #8 kdy: 05. 08. 2011, 09:47:22 »
Tady ses na rootu a chlapci jedou 3rd party forum kterymu poradne nerozumi, takze moc neocekavej :) (a to jeste podle te verze v zapati snad ani ne aktualni, lol)

Paja

« Odpověď #9 kdy: 05. 08. 2011, 22:25:34 »
Ted se mi to taky stalo.

« Odpověď #10 kdy: 07. 08. 2011, 23:15:58 »
No chtělo by to celé předělat , je to velmi nepohodlné hlavně když se zadávají dvě místo jedné kontrolní otázky. Tolik textu člověk nenapíše do reakce co napíše do kontrolních otázek. (je to jen nadsazeně tak to berte s rezervou).

« Odpověď #11 kdy: 08. 08. 2011, 12:41:15 »
Dvě otázky jsou bohužel nutnost. Přes jednu nám boti procházeli poměrně často. Přes dvě se to také stává, ale jen zřídka. Pomůže samozřejmě registrace - registrovaní uživatelé už nejsou antispamovými otázkami obtěžováni.

#

Re:Kontrolní otázky neprojdou
« Odpověď #12 kdy: 05. 02. 2012, 20:39:15 »
Spravite uz KONECNE ten problem, ze po nahledu jsou overovaci kody neplatny, ale spravne se neobnovi???

Tomas Voracek

« Odpověď #13 kdy: 05. 02. 2012, 21:21:06 »
Jak pise OP, tak ja to mam uplne stejne. Vyplnim spravnou odpoved, zarve ze je blbe. Vzapeti vyplnim totez a uz to projde. Tipuju ze tam nekde mate chybu  ;)

Lol Phirae

« Odpověď #14 kdy: 05. 02. 2012, 22:19:22 »
Spravite uz KONECNE ten problem, ze po nahledu jsou overovaci kody neplatny, ale spravne se neobnovi???

Ne. Nejsou zdroje.  ;D