...kdyby babča klikla vždy jen to co má...
Práve o to ide. Ani ja nedokážem garantovať, že nekliknem na niečo, na čo som klikať nemal. Ako napríklad naposledy, keď pršalo a mokrý displej telefónu reagoval úplne inak ako mal. Alebo keď mi takmer spadol telefón, ja som ho chytil a niečo som tam postláčal. Ja našťastie viem zistiť, čo sa zmenilo a napravím to, ale skúste takéto situácie riešiť s niekým na diaľku.
Nedávno sa jej stalo, že chcela dať tichšie televízor aby počula telefón a omylom niečo stlačila na ovládači tak, že musel niekto prísť a napraviť to.
Dík za zkušenosti. Jestli si vzpomeneš, ozvi se třeba za půl roku, jaká bude delší zkušenost.
Určite ešte napíšem.
Ja Automate používam dlhšiu dobu, asi viac ako rok a ešte som nemal problém že by bolo nespolahlivé. Dokonca mi každý týždeň zapína budík do práce a ešte nesklamal. Beží mi v ňom 11 Flow, ktoré mi riešia každodenné úkony alebo veľmi frekventované a nespolahlivosť by som si všimol. Väčšinou býva problém skôr v zle spravenom Flow (alebo skripte, či ako to nazvať)....
Je pravda, že môj flow bol celkom dlhý a zložitý, ale snažil som sa nedovoliť mu skončiť bez návratu na prvý krok. Neviem, už to nezistím, vymazal som to a odinštaloval.