Proč jsou tyto blogy tak nenažrané? 500MB

Proč jsou tyto blogy tak nenažrané? 500MB
« kdy: 13. 04. 2020, 10:23:00 »
proč blogy uplně zahltí prohlížeč chrome? Vezmou si 500 MB RAM. NA 3 sekundy zamrzne prohlížeč.Je to podle mě taková wordpressová zplácanina. ale podle mě tam jsou nějak blbě optimalizované obrázky či cool pluginy na skrollování, instagram nebo tak.  I přesto že blokátorem zablokované stránky 3.stran (zde i youtube) ale ne první stránky. Po zablokování všech skriptů už je web "responzivní" (nežere prostředky ), ale nedá se číst (rozbitý layout)
Kód: [Vybrat]
seznam  skriptů  co se snaží načíst(po zablokování všech skritpů, to znamená, že kdybych je neblokoval, kaskádově by se načetlo víc ještě)
wp-content/:
plugins/akismet/_inc/form.js
/plugins/instagram-feed/js/sb-instagram.min.js
/plugins/themify-portfolio-post/themes/stack/js/scripts.js
/themes/themify-shoppe/js/jquery.smartresize.min.js
/themes/themify-shoppe/js/themify.script.min.js
/themes/themify-shoppe/themify/js/main.min.js
/themes/themify-shoppe/themify/js/themify.sidemenu.min.js

wp-includes/js:
comment-reply.min.js
js/imagesloaded.min.js
js/jquery/jquery-migrate.min.js
js/jquery/jquery.js
js/jquery/jquery.masonry.min.js
js/masonry.min.js
js/wp-embed.min.js

weefworld.eu
flabgee.cz
« Poslední změna: 13. 04. 2020, 10:25:04 od Pivotal »

robac

• 214
    • Zobrazit profil
Re:Proč jsou tyto blogy tak nenažrané? 500MB
« Odpověď #1 kdy: 13. 04. 2020, 11:09:25 »
Včera byla moje odpověď na Váš další stupidní dotaz smazána. Uznávám, že po právu.

Myslíte, že je šance, že se Vám někdy v budoucnu podaří položit normálně formulovaný dotaz? Např.:
  • Operační systém, konfigurace HW (minimálně procesor, velikost RAM).
  • Prohlížeč (to jste splnil), použité doplňky, custom configurace blokovače reklam.
  • O jakých webech mluvíte. To mají být ty dvě domény, které jsou uvedeny bez jakéhokoliv komentáře na konci Vašeho příspěvku? A jedna z nich (weefworld.eu) v tuto chvíli nefunguje?
  • Jakým způsobem jste došel k tomu, že si vezmou 500MB RAM?
  • O co se snažíte? Koupit si kosmetiku nebo je flabgee jen doplněk ke sledování freevideo?

Kolik RAM si to vezme jsem neměřil, ale flabgee mi neběhne takřka okamžitě, žádné mrznutí prohlížeče a nedejbože PC. Starší mobilní i5, 8GB RAM (využito ~ 4GB), Windows 10.