Jakou USB-C dockinu s PD

Re:Jakou USB-C dockinu s PD
« Odpověď #15 kdy: 11. 03. 2020, 07:28:19 »
ja by som mal anti-tip, Lenovo ThinkPad USB-C Dock Gen2 - mame ich v office asi 40 (v kombinacii s Thinkpad T495) a su s nimi problemy - v portoch na klavesnicu nefunguje klavesnica, niekedy odpoji zariadenie v prednom usbc porte, alebo ine zvlastne spravanie..

je mozne ze to bude issue v notebooku, ale mam tusenie ze to bude dockom..

(samozrejme FW som updatoval)

« Odpověď #16 kdy: 11. 03. 2020, 07:42:09 »
ja by som mal anti-tip, Lenovo ThinkPad USB-C Dock Gen2

Koukám, že je to všude stejné... Dellácké USB-C docky zase náhodně vypadávají celé, hlásí nedostatečné napájení, a náhodně odpojují zařízení  :D
Všichni lidé jsou špatní, dokud je nutnost nepřivede k tomu, aby byli dobří. (Machiavelli)

« Odpověď #17 kdy: 11. 03. 2020, 08:18:44 »
Po upgradu firmwaru na TB 16 docich a Dell noteboocich (Latitude 7490) se zda byt vsechno v pohode. Nebejt drahy jako svine, tak muzu doporucit (ale chce to teda vozkouset, protoze se to teda casto resi) :)

« Odpověď #18 kdy: 11. 03. 2020, 08:25:54 »
u nas tb16 potize, wd15 v pohode, ted do novy lokality budu brat wd19, ntb precision a latitude

« Odpověď #19 kdy: 11. 03. 2020, 08:31:32 »
Chci si poridit USB-C docking station - potrebuju, aby to umelo nabijet pres USB-C a melo to HDMI, RJ45 a aspon 2 USB porty na mys a klavesnici. Bodou se k tumu propojovat nove Dell Precision 3541 a nejake nove zakladni business Delly s UDB-C PD vstupem. Rad bych ale, aby slo pripojit i jine znacky.

Prochazel jsem recenze na zelenem skretovi a na dvojce a nenasel jsem nic rozumneho. Bud se ohriva az na 60°C nebo se za jizdy odpojuje, nebo se uvolnuje kablik nebo pulce lidi nefunguje HDMI.
Nemate nekdo neco rozumneho a vyzkouseneho ? Od nas, z Ciny, z Nemecka, to je jedno, jen aby to bylo spolehlive. Cena rekneme do 2 tis je ok.

Ja používam túto z Amazonu:

zedela USB C Hub, 9 in 1 DUAL-Anzeige USB C Adapter mit HDMI,VGA, SD/Micro SD-Kartenleser, Typ C PD,Mic/Audio, USB 3.0 Anschlüsse für MacBook Pro/Air, Chromebook, Samsung S10, Huawei Mate 10/P30 usw

Funguje so všetkým, má všetky porty a nestojí pol majetku.

« Odpověď #20 kdy: 11. 03. 2020, 10:24:29 »

To me nepotesilo. A nejaky typ na dockinu, ktera jde i pod linuxem ok? Pripadne nemohli byste nekdo do i-tecu zkusit pichnout pocitac s linuxem? (mac me nepali)

Po zkusenostech s displaylinkem jsem klasickou dokinu vzdal. Vyresil jsem to normalnim adapterem, USB hubem a usb-c/dp redukci https://i-tec.cz/produkt/u3dual4kdp/ . Bez ovladacu, bez starosti :-)

« Odpověď #21 kdy: 12. 03. 2020, 22:46:54 »
používám Lenovo ThinkPad USB-C Dock (1. generace) a funguje bez problémů, akorát se mi občas nechytne monitor, ale to bude problém KDE, při připojení rovnou přes HDMI mi to taky dělalo.

dřív jsem měl nějakej levnej i-tec, ale síť na tom měla často mikro výpadky a PD taky nějak blbo, takže jsem jí po chvíli vyhodil.

v práci většinou používaj nějakou od DELLu a neslyšel jsem, že by s tím byly nějaké problémy. naopak slyším kritiku na nějaké levné redukce co si nakoupili k macbookům.

crown

• 390
    • Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 16. 03. 2020, 17:02:22 »
Abych téma uzavřel - na výše uvedené rady jsem zakoupil I-TEC USB-C Metal Nano Docking Station 4K HDMI LAN + Power Delivery 100W, zapojil ho manželce a je spokojená. Má přes to HDMI 190x1080 + ethernet + myš a klávesnici.
PD jsem zatím neotestoval, čekám na dodání zdroje.

Jediná nevýhoda je rozvržení portů, HDMI je na jednu stranu a USB na druhou a ten USB-C kabel je dost kratky. Ve výsledku je z toho klubo kabelů.

« Odpověď #23 kdy: 19. 03. 2020, 08:50:00 »
dell wd19tb