(např. je jediným člověkem v republice, který dokáže predikovat výroky našich soudů, tj. věc, kterou Vám žádný rozumný advokát garantovat nebude, protože principem/hlavním problémem českého právního prostředí je právě ona nepredikovatelnost soudních rozhodnutí)
Až na to, že toto není problém, ale přednost práva. Má prostor se vyvíjet. Na tomto principu funguje celý civilizovaný svět.
proto bych se ho rád zeptal na následující: je něco špatného na tom, že mně někdo na diskusním fórů upozorní na to, že podaná nabídka není výhodná/resp. za obdobnou cenu lze sehnat nové zboží se zárukou, které bude mít ve většině srovnání obdobný výkon? Já v tom skutečně žádný problém nevidím.
Asi jako kdyby někdo nabízel k prodeji Mercedes a ostatní by komentovali, že to nikdo nemá kupovat a ať si raději koupí Superb. Je to už oblast, ve které platí, že co človek, to názor. Já bych si třeba AMD nekoupil, protože kromě benchmarků hrubou silou, ve kterých vítězí, poskytuje horší syntetický výkon a horší uživatelský dojem. Není to dáno jen samotným procesorem, ale i chipsetem, i kvalitou ovladačů, i jejich snadností instalace, podporou od výrobců OS atd.
Stejně jako Mercedes, tak i Intel si své kupce nachází, protože ne každý bere za největší přínos poměr hrubý početní výkon/cena.
Konstruktivní by bylo jedině učinit nabídku nebo navrhnou novou cenu v rámci srovnatelné kategorie výrobků.