Provozoval jsem internet pro nekolik stovek ucastniku a take jsem delal technika pro nekolik tisicovek ucastniku, a na pudach byla teplota i daleko pres 50 stupnu. Nicmene, vlastne si nepamatuji ze by tam teplem neco odchazelo. Vidaval jsem tam i obycejne veci ale jako nove jsme tam davali veci k tomu urctene, tzn. veci od mikrotiku, od ubnt, urcene pro budovani wifi siti. tyhle veci proste vydrzi, jsou na to delane. Zridka kdy se k tomu daval nejaky vetracek, aby alespon ten vzduch nestal, ale myslim ze to nemelo nejaky zasadni vliv. Co pomahalo, bylo vetrani, stacilo nastevrit vylezak a nechat ho nastevreny.
Ja osobne bych si kabely na pudu v zivote nesvedl, dva kabely (nebo spis jen husi-krky) pro pripad "anteny" ano, ale kabely bych si tahnul do technicke mistnosti, garaze, sklepa, rozhodne ne na pudu, to me prijde jako nesmysl, uz jen kvuli tomu tam chodit.
Ukrutne a nesnesitelne horko v lete se nas tady tyka tak dva tri tydny, je to zanedbatelna cast v celem roce. Takze bych to neresil vic.