...
V tom suhlasim. Ja skor smerujem k tomu, ze preco tento sposob zabezpecovania. Vysledkom totiz bude dost mozne to, ze v dospelosti nebudu mat kriticke myslenie a napriklad budu fajcit jedna radost, ...
WTF?
Chcete povedat, ze ked bude mat kazdy clovek v zariadeni na telefonovanie telefonny zoznam, tak cloveku ostane schopnost pamatat si vsetkych 15 telefonnych cisel, ktore bezne volava? Aby som nedaval mozno divny priklad. Chcete povedat, ze ked clovek nerobi daco, tak ma v danej oblasti skusenosti? Teda, ked sa dieta nemusi rozhodovat (zapnut hru, alebo nezapnut?), tak v buducnosti sa bude nad takym niecim zamyslat?
Staci sa pozriet okolo, kolko kolegov s dvoma detmi v rodine sa po veceroch hravaju hry a svoje deti "nepoznaju". Vsak na vychovu je tu mama, ja sa s nim zahram futbal, ked bude mat 10....
1) Je potřeba řád, a tohle je jeden ze způsobů jak to dítě naučit
2) V dospělosti bude muset řešit že vždy musí dodržovat pravidla. Ať už v práci nebo vůči státu...
3) Jako rodič by člověk měl vědět co dítě dělá a ským komunikuje. ( Pokud se rodič nezajímá může to dopadnout takto
https://www.mall.tv/martyisdead4) takhle by se dalo pokračovat do alelůja
5) Myslím že na tohle by sis měl založit vlastní vlákno a nepsamovat něčí kde žádá o pomoc...
6) doufám že moje děti budou vyrůstat daleko od těch tvých