Na Win 7 se začalo sekat 4K video (předtím ne)

Re:Na Win 7 se začalo sekat 4K video (předtím ne)
« Odpověď #15 kdy: 06. 12. 2019, 14:26:42 »
k VLC mám averzi, po stránce ovládání mi to přijde totální chaos, bez špetky UX. Nepopírám, že toho umí hodně (možná skoro tolik jako PotPlayer) nebo že i umí pokročilé technologie související s přehráváním/dekodováním/processingem, jenže má tak odstrašující ovládání, že je mi z něj špatně. Mám pocit, že když tam chci něco nastavit, že se vracím do dob formulářů T602.

« Odpověď #16 kdy: 06. 12. 2019, 14:46:07 »
Pivotal to je argumetacia ako prasa :D Noze mi povedz co je take mega nepochopilne , pripadne superneergonomicke na tom stlacit play/stop v VLC? Nastavujes pri kazdom novom filme, pesnicky zakazdim nieco ine? Nie tak o com rozpravas?
Ze VLC ma tlacidla play , backward, stop a pot - start,stop , backward ?
Navyse Potplayer je len pre widle. Takze co keby si namiesto plakania a vyhovarania sa na zle UX skusil VLC a usetril cas sebe a vobec ludom okolo seba. Aby si neplakal tak do VLC si mozes nahrat custom skin takze pohodka

k3dAR

• 2 989
  • porad nemam telo, ale uz mam hlavu... nobody
    • Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 06. 12. 2019, 23:16:55 »
k VLC mám averzi [...]
OMG, nehlede na podivne duvody, tady jde o to VYZKOUSET jak se to s VLC chova, v ramci DIAGNOSTIKY problemu, ale asi radeji vzkazujes tem co ti chteli poradit ze ztraceli s tebou zbytecne svuj cas...

« Odpověď #18 kdy: 07. 12. 2019, 13:01:38 »
Ovládání přehrávače fakt není jen skin nebo tlačítka play ,stop.
A skin fakt nemění rozsah funkcí...
Perfektní práce s titulky(dokonce i editor a ukládání titulků, možnost capture, záložky v souboru, pamatování poslední pozice, posledního souboru, schopnost přehrávat youtube videa i playlisty, práce s playlistem sama o sobě,funkce v popředí dle , precizní práce s rozměry okna/poměrem stran...)