OVH špatně komunikuje - zrušili českou pobočku a byť jen platba služeb je utrpení. Například přes žádosti na podporu nestihli započítat platby včas a nakonec nám z důvodu neplacení smazali VPS. Není to ojedinělý případ, u jiných VPS tamtéž to probíhalo podobně, akorát platby po urgencích zvládli započítat včas, takže ke smazání nedošlo. Problém je i komunikace - psal jsem jim anglicky a odpověděli, že nekomunikují naším národním jazykem a že máme počítat s prodlevou, než si to přeloží. Pak odpověděli asi až za týden a to jsem tam musel ještě volat. Celkové řešení bylo v rámci týdnů. WTF, tomuto přístupu lze jen těžko uvěřit, šlo o urgentní věc - mylné zrušení služby! Další příklad - jednou nám nefungoval mail, něco se tam zbláznilo v doméně a nešlo nastavit a aktivovat službu. Opět problém s řešením v řádu týdnů. Před tím bylo ale několik let celkem bez problému. Pokud to mám shrnout - problémy se řeší těžko a zdlouhavě. Šlo sice vždy o nízkonákladové VPS, ale po těchto zkušenostech bych byl velmi opatrný i u ostatních služeb OVH.