Zdravím, po ranu mě na5ral pevny disk pripojeny externe. vcera jsem z nej cetl, neco kopiroval. Dnes jsem chtěl s nim dal delat, pripojil jsem ho, otevrel spravce souboru a ve slozce se 300 souboru jsem u 40 souboru chtel zmenit metadata v programu. Nasledne se program zasekl, potom jsem tedy aspon chtěl koknout do total commanderu na vlastnosti souboru, tense takyzasekl.
Na HDD blika dioda, taskmgr hlasi 100% load disku, ale nulove zapisy,cteni.
Aspon v process exploreru suspenduji program, abych neztratil ktere soubory jsem vybral
Nasledne po peti minutach se VECI HNULY - total commander prepnul na C:\ (jako kdyz se odpoji disk), program se odblokoval (nerefreshuje disky), ukazaly se vlastnosti.
ALE DISK SE ODPOJIL. Neni ani v seznamu zarizeni, ani v diskmgmt.msc (windows

Nasledne se kazdou minutu ozyva zvuk odpojeni HW. Aspon ze se objevi ikonka bezpecne odebrat HW (ackoli tam je jen nazev disku a chybi partitiony pod nazvem disku, jak byva obvykle). Po minute se ukaze ze nelze odebrat (bodejt ne, kdyz program ma otevrene handly)
nasledne po 3 minutach se magicky objevi disk s jednotkami. Program muzu z Suspend dat Resume a dodelaji s operace.
Disk funguje dal....
Je tohle normalni? proce se mnou disk takhle vy**bava_?