Tu whirlpoolku (vyšší model, ale chladící systém bude stejný) co zvažuješ jsem si koupil před rokem. Zajímá tě na ní něco konkrétního?
Btw.: jsem ji koupil po sezóně ve výprodeji (stála mě 6k a nyní stojí 12k).
Mas model PACW212CO alebo PACW12CO?
Je k tomu montaz na europske okna? Je mozne s nou dosiahnut schladenie z 30 stupnov na 25 stupnov?
Na jaku najnizsiu teplotu si sa s nou dostal?
Mas nejaku pribliznu rychlost schladenia? Napr. 50 m
3 miestnost vychladi o 1 stupen za 20 minut.
K comu by si hlucnost tej klimatizacie prirovnal? Je mozne pri nej spat?
Hlucnost funkcie sleep/silent? Chladi to dobre v tomto rezime?
Vies doporucit nejaku montaz na okna k tomu?(ked to nie je vo vybave)
Funguje tam regulacia? To znamena ze klimatizacia striedavo fuka podla spatnej vazby a udrzuje nastavenu teplotu miestnosti. Znamena to aj ze to nehuci v kuse.
V info o produkte je funkcia Around U. Ovladac sluzi ako teplomer a klimatizacia reguluje spatnou vazbou(merane na ovladaci) teplotu v bode ovladaca. Funguje to?
Mozno vypadam jak blbec s otazkou o tej regulacii, ale regulacia nie je vobec samozrejmost, ani u aut. Proste sa niektore produkty spravia aby to nejak fukalo a hotovo.
Je nutne vylievat nadobku na vodu? Jak casto? Alebo to vyfukuje von cez hadicu s teplym vzduchom?
Vyberam medzi starsou PACW12CO a novou PACW212CO. Starsia by mala byt tichsia a ma o nieco vyssi rozbehovy prud. Vykonovo by mali byt rovnake.
Rozdiel je este medzi chladivom. Stara PACW12CO ma chladivo R410a a novsia ma R290(propan). Neviem ci by som mal riesit chladivo, pretoze aj ked by bolo jedno chladivo lepsie jak druhe, viac vykonu ako je v datasheete z toho nedostanem. Chladivo by ale mohlo ovplyvnovat hlucnost.