Ahoj, prosim o radu, ci je nasledovny scenar mozne naimplementovat.
Facebook nepouzivam, ale zial existuje neverejna skupina, ktorej obsah ma "musi" zaujimat. Ide o info z kruzku pre deti. Mam na facebooku fake ucet, na ktoreho email mi chodili notifikacie o novych prispevkoch z uvedenej kupiny - ktorej som clenom, ale par mesiacov dozadu tieto notifikacie prestali chodit. Podla vsetkeho (aj manualu k facebooku) by som mal mat vsetky notifikacie emailom povolene na svojom ucte a aj na skupine, ale aj tak nechodia. - BTW: Neviete nic o zmene s notifikaciami?
Moja predstava scenaru je nasledovna:
Mam k dispozicii verejny server, na nom bezi java/php/node.js. Idealne by bolo, keby facebook poskytuje API, s pomocou ktoreho by som sa dostal k prispevkom tejto skupiny a tie by som si but online prehliadol na stranke toho mojho servera, alebo by sa periodicky ukladali do db a nasledne ak by som potreboval, tak by som si ich zobrazil na nejakej vlastnej stranke. Staci mi read-only pristup, ja do tej skupiny prispevky nepisem a ani to nie je nutne. Potrebujem len vediet, co sa v skupine deje.
Proste nieco, aky som sa nemusel prihlasovat na facebook a taktiez to musi fungovat len na strane servera - (ziadne clientske API) pretoze v /etc/hosts mam facebook-like domeny nastavene na localhost.
dik za rady.