Praveze jsem ho cetl. Mozna pozorneji nez vy.
To asi těžko. Já jsem ten dotaz četl celý, i se závorkami. Na rozdíl od vás.
Resi, jak obraz zobrazit na tabletu:
1. Ako poslat obraz (vyplneny dokument, ...) do tabletu, ktory nema graficky vstup?
- obraz, nikoli dokument.
A v odpovědi č. 5 akceptoval jako dobré řešení to popsané v komentáři č. 2:
My na niečo podobné používame tablet Samsung galaxy tab S3 + S Pen. Podpisujeme výhradne PDF súbory, ktoré sú pred podpisom uložené na zdielanom disku a následne k podpísaniu používame software Write on PDF, ktorý je dodávaný s tabletom.
Hlavně, že jste to citoval… Vidíte tam něco o přenosu obrazu? Vidíte tam něco o podepisování mimo ten dokument? Já tam tedy vidím to, že jedna aplikace v tabletu zobrazí dokument a přímo v té aplikaci se zákazník podepíše a aplikace podpis rovnou připojí k tomu PDF dokumentu.
Cili boardshepherd zminuje zpusob, ktery pro interni ucely muze stacit a johan ho vezme jako super zpusob pro reseni neceho se zakazniky, kde mi to vubec smysl nedava.
Interní zaměstnanci mohou pravost podpisu rozporovat úplně stejně jako zákazníci. Naopak by nejspíš měli větší znalosti o tom, jak ten systém funguje, a zaměstnavatel by měl víc příležitostí podpis zfalšovat.
Nevim jak vy, ale ja z toho teda moc nechapu, co si OP presne predstavuje, jak by to melo fungovat - jakou roli v tom ma hrat tablet, jakou Ubuntu PC. Proto me to zajima a diskutuju o tom.
Pokud vás to zajímá, měl jste si tu diskusi přečíst. Od začátku. Chce z počítače do tabletu s Androidem dostat PDF soubor, zobrazit ho zákazníkovi a umožnit mu perem jej podepsat. Ostatní alternativy už dál neřešil.
Moc to nevypadá, že by vás to zajímalo a chtěl jste o tom diskutovat. Spíš to vypadá, že musíte za každou cenu oponovat, i když ani nevíte, co je podpis.
Dela to na me dojem, ze si OP predstavuje reseni, ktere mu ve finale stejne nebude z pravniho hlediska poskytovat nic vic nez ustni jednani.
Rozdíl oproti ústnímu právnímu jednání už jsem vám vysvětloval. Nemůžete se na to pořád dívat binárně. To, že něco neposkytuje absolutní jistotu, neznamená, že to neposkytuje žádnou jistotu. Ostatně absolutní jistotu vám neposkytne ani úředně ověřený podpis. I u něj může zákazník tvrdit, že ten dokument nikdy neviděl.
A kdybysme neztravili tolik casu kroucenim se kolem faktury, mohlo se diskutovat o tom, proc si johan mysli, ze to je dobre reseni...
No jo, když se ukázalo, že píšete nesmysly o podpisech, začal jste se kroutit kolem faktury. K diskusi o tom, proč si johan 9 myslí, že je to dobré řešení, není důvod. Jediná věc, která se tu mohla řešit, je vysvětlit vám, co je to podpis. O to už jsem se pokusil, takže teď je to na vás, abyste to vstřebal.
Howgh.