Vodiče od spínačů a relátka v rozvaděči pak mohou vést k vyjevenému výrazu revizního technika, tak se na to také připravte. A zapomeňte na rozvaděč nějaké normální bytové velikosti.
A pokud to nechcete dělat sám, tak se rovnou podívejte na ceníky třeba Loxone a spol.
Pokud nezvládnete úvodní "jednoduché " zapojení, tak pak ty další hračičky asi už vůbec...
Rozvaděč chci schovat do kumbálu, ať nestraší nad vstupními dveřmi, s větší velikostí počítám, chci tam mít i více jističů.
Nejde o to, že bych to nezvládl sám, spíš, že na to teď nemám čas, mám 2 děti, 1 a 4 roky, uvažuji o rozšíření spíše někdy v budoucnu, např. za 5-10 let (elektroinstalace se tam asi už nikdy dělat nebude, musím na to myslet teď).
Zvládnout bych to asi měl, jsem programátor, mám za sebou střední školu IT + strojnictví (dokonce jsem obráběl i na soustruhu
) a vysokou, kde jsme i zapojovali různé logické obvody, programovali jednočipy, sám jsem zkoušel "blbosti" s arduinem, ale pak mi někdo ukradl všechen volný čas
Zatím je to otevřené, ještě se nerekonstruuje, můžu přemýšlet ještě tak měsíc, dva, ale začínám uvažovat i nad tím, že se na to vyprdnu, nechám si tam dát hlubší krabice, kde to půjde a nebudu to teď řešit...
Nenapadá mě moc use-case, které bych chtěl využívat, jen zhasnutí celé domácnosti při odchodu a to mi neospravedlní zvýšené náklady.