Hezká krabička pro Raspberry Pi

Hezká krabička pro Raspberry Pi
« kdy: 31. 01. 2019, 11:30:30 »
Dobry den. Vedeli by ste ma nasmerovat ako si vyhotovit / kupit / ziskat nejaky pekny case pre raspberry PI (alebo aj ine mini PC)?

1. Ak mate eshop kde je velky vyber tychto caseov tak aj to by mi pomohlo.
2. alebo ak viete o firme ktora sa zaobera vyrobou obalov.

Pozeral som rozne stranky a eshopy ale vsetky Case su na jedno kopyto... vyzeraju moc geekovsky. Hladam nejaky pekny moderny design. Aby to zariadenie vyzeralo profesionalne a nemusel som sa hanbit dat ho trebars do obyvacky. Kludne ta skatula moze byt aj vacsia ako su rozmery dosky ide len o to aby sedeli konektory a aby sa to tam dalo nejako rozumne uchytit.
« Poslední změna: 31. 01. 2019, 11:40:55 od Petr Krčmář »

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog

alex6bbc

• 1 732
    • Zobrazit profil
« Poslední změna: 31. 01. 2019, 11:51:02 od alex6bbc »

Re:Hezká krabička pro Raspberry Pi
« Odpověď #3 kdy: 31. 01. 2019, 12:05:26 »
Osobně mi vždy přišlo, že obyčejná krabička z eBay za čtyřicet korun:
https://www.ebay.com/itm/Premium-Alloy-plastic-Case-for-Raspberry-Pi-2-3-Model-B-and-RPi-B-SDR/162805129462

Ve výsledku vždycky vypadala:
    1. negeekovsky,
    2. nejjednodušeji,
    2. nejprofesionálněji,
    3. nejméně nápadně.

Používám prakticky výhradně jen ty. Jenže ono samozřejmě záleží, co to "negeekovsky" a "profesionálně" vlastně znamená. Pro mě osobně hlavně to, že je co nejméně vidět. A pěkný design u mě znamená ve shodě se Saint-Exupérym to, že je co nejjednodušší.

Ale možná jsem, samozřejmě, divný.

k3dAR

• 3 098
  • porad nemam telo, ale uz mam hlavu... nobody
    • Zobrazit profil

Re:Hezká krabička pro Raspberry Pi
« Odpověď #5 kdy: 09. 02. 2019, 17:46:38 »
Osobně mi vždy přišlo, že obyčejná krabička z eBay za čtyřicet korun:
https://www.ebay.com/itm/Premium-Alloy-plastic-Case-for-Raspberry-Pi-2-3-Model-B-and-RPi-B-SDR/162805129462

Ve výsledku vždycky vypadala:
    1. negeekovsky,
    2. nejjednodušeji,
    2. nejprofesionálněji,
    3. nejméně nápadně.

Používám prakticky výhradně jen ty. Jenže ono samozřejmě záleží, co to "negeekovsky" a "profesionálně" vlastně znamená. Pro mě osobně hlavně to, že je co nejméně vidět. A pěkný design u mě znamená ve shodě se Saint-Exupérym to, že je co nejjednodušší.

Ale možná jsem, samozřejmě, divný.
Tuto pouzivam aj ja, ale je problem odtial vybrat microsd kartu (pokial nemas nechty, alebo pinzetu po ruke). A dokonca raz som ju vlozil mimo slotu a cudoval som sa preco RPI nechce nabootovat :)
Ja zase microSD kartu nevyberam takmer vobec, ale boli casy ked som ju reinsetroval casto