To zda jejich nabidka odpovida Tvym technickym a cenovym pozadavkum posud sam.
Jeste dodatek a tip. Kdyz uz neco doporucuji napisu duvody.
Sluzby od Aminserve vyuzivam uz skoro 2 roky.
Velmi casto maji slevove akce a vydavaji kupony. Vesmes pri prilezitostech jako blackfriday,cybermonday,christmas,new year,halloween atd. Tyto kupony plati jen par dni ci tydnu. Jsou ale i takove, ktere funguji uz radu let.
Trvale slevy:
WJ - 15% Recurring Discount
WJ2016 - 25% Recurring Discount
Jednorazove:
Christmas2019 - 30% One Time Discount
Pokud o tomto poskytovateli budete nekdo uvazovat vyplati se prohledat web zda zrovna nebezi nejaka akce.
Me se podarilo objednat sluzbu s dnes jiz nefungujicim kodem WHT2016 - 50% recurring discount.
Nedavno jsem pozadal o rozsireni diskove kapacity a mimojine se zeptal zda mi na rozsireni daji take 50% slevu.
Odpoved "Sure" me mile prekvapila.
Konektivita mezi CR a VPS hostovane v Evrope je dobra. Neni problem protlacit pres 400Mbit/s obema smery.
Pri spusteni speedtest.net z VPS na ceske poskytovatele jako O2,Vodafone,UPC,ISP alliance byl prumer 510Mbit/s down a 710Mbit/s up, ping 20-24ms. Krome speedtestu to potvrzuji i zkusenosti kolegu, kterym jsem dal pristup na FTP server. Pri stahovani dosahuji maxima sve pripojky.
Velmi castym trikem, ktery vidam je slogan Unmetered/Unlimited traffic. Trik je v tom, ze po dosazeni urciteho datoveho prenosu vam poskytovatel oseka rychlost. Jinymi slovy je pripojka opravdu neomezena ale rychlostne oklestena. U tohoto poskytovatele jsem to vsak nezazil i kdyz si v podminkach toto pravo na docasne omezeni vymezuje.
Pri testovani jsem se opravdu snazil. Po porizeni sluzby jsem nahodil par torrentu s linux distribucema a nechal to par dni bezet. Po 5dnech jsem mel traffic okolo 13TB, nikdo mne nekontaktoval, zadne omezeni jsem nezpozoroval. Stejne tak inzerovane HW prostredky jsou opravdu alokovany pro vas. Co si zaplatite to mate. Neni problem se domluvit na docasnem ci trvalem navyseni HW zdroju a VPS si tak upravit dle svych predstav. Stejne tak zmigrovat VPS do jineho datacentra pripadne pozadat o reinstalaci VPS coz udelaji zdarma. Zdarma jsem mel i prechod z windows server 2012 na 2016.