Omlouvam se předem za cestinu, pripadne za pojmenovani nekterych funkci o kterých vim jen zřídka něco.
Mam problém s ovladaci na všech zarizenich, v novem pc jsem identifikoval během první hodiny spusteni zdvojeni ovladaci, pripadne i4x, vztvoreni neznamich zarizeni, stremovani mych informaci, dat a vseho mozneho prave po drive zminenych sitich jako je pocinaje wifi, nasledne vpn, nasledne sirokopasmovem pripojeni, bluetooth, a konecne mnou naprosto neznamim radio prijmacem-vysilacem.
Podobne temner stejne ovladace jsem identifikoval jiz drive, cca 4 roky, az doted na hodne zarizenich, které vlastním, a jde o chod systemu, a nasledne site, vlastnosti graficeho adapteru a pameti ram.
Ovladace ze zakladu nainstalovany jsou oznaceny v podrobnostech jako zarizeni nainstalovano- pote druhym zarizeni spusteno. Ja mam během prvních dvou az tri hodin tech udalosti třeba dvanact a s nepochopitelnyma {mozna jen mnou} vlastnostma, které odkazuji na Velmi peclive skryte systemove soubory kdesi v podsistemu na disku, nebo mezi ovladaci systemu win. Po prvním spusteni všech systemu se sami pridaji naplanovane ulohy, které sice mohu smazat, mohu s nimi manipulovat, jenze po dalším resetu se vytvori stejne. jedna se prevazne o zakazi update ovladacu.
Kontorolovany update všech anti-hrozeb programu, pripadne treti stranou kontrolovanou instalaci s výsledkem 0-0x0 a vytvoreni kopie pro mne-uzivatele která se tvari jako update v poradku atak dále. nemam sanci jakkoliv se pripojit na vpn, nebo proxi, je to mozna i tim ze během prvního dne se vytvori nekdy i vice nez 6 dalších uctu, které jsou nadrazeny nade mnou jako administrátorem a i nad systémem. Pokud se pokusim o napravu, pripadne opravu v registrech, nebo zajisteni nejakou jinou cestou, zakaze se mi dokonce i cteni obsahu všech slozek, nespustim start a vse kolem toho.
Prikazovy radek nespustim ani při obnove systemu, nejsem pry vlastníkem opravneni. Zalohu na disku nebo z usb také nespustim, napise mi to chybu systemu. a tak je to všude. Zkousel jsem velky počet antyvyru, antyspiware, ruzne vyhledavace rootkytu, nic nikdy nenaslo, nedivim se jak sem zminoval, prepis který e nekde v úlohách zakazuje jiz první update a pokud se jedna o takovyto zminovany pristup, není to zadny vyrus, proto zadam jestli ste se s necim podobnym někdo setkal a zda dokážete poradit jak se toho zbavit, zde v dome to nemam jen ja.