Vsechny neustale opravujes a neustale tvrdis neco, k cemu nemas zadnou autoritativni informaci.
To děláte vy. Já rozhodně neopravuju všechny, opravuju jenom ty, kteří píšou nesmysly o věcech, o kterých něco vím.
Kazdou zadost o uvedeni autoritativniho zdroje ke svym tvrzenim obracis proti tazateli.
Opravdu? Byl by příklad? Když jste se ptal na definici termínu „firewall“, PetrM vám nějakou odpověď dal, bylo zbytečné, abych odpovídal také. Vy jste se ptal na ještě autoritativnější definici, já jsem vám popravdě napsal, že tak autoritativní zdroj definice zrovna tohohle termínu neznám. Co je na tom špatně? To jsem si měl nějaký zdroj vymyslet?
Ja, na rozdil od tebe, sve nazory nikomu nevnucuji, rad bych se neco noveho dozvedel
Aha, tak to bych moc rád viděl, v čem přesně spočívá ten rozdíl mezi mým vnucováním názorů a vašim „rád bych se něco nového dozvěděl“. Například věta „ty už nikomu neraď“ je tedy zřejmě vyjádření toho, že byste se rád něco nového dozvěděl, chápu to správně?
Taky by mne zajímalo – když tedy své názory nikomu nevnucujete – jak je možné, že jste se najednou objevil se svou definicí firewallu v diskusi, kde jiní lidé diskutovali o tom, zda NAT má i bezpečnostní funkci. Přičemž ta vaše definice byla nekompatibilní se vším, co před tím v té diskusi padlo, diskusi nijak nepomohla, ba právě naopak, podařilo se vám diskusi unést ke svému tématu.
a to nejlepe od nekoho, kdo tady vystupuje jako ten nejmoudrejsi
No to jste se ale trochu zacyklil, když se něco chcete dozvědět sám od sebe.