Ja jsem vystudoval SSSVT a i když jsme si během studia mysleli jak je ta škola zbytečná a že se tam učí nesmysly, tak později se ukázalo, že to tak není. Co se týče úrovně předmětů, tak se myslím nemusíš ničeho bát, obzvlášť pokud jsi z gymplu a baví tě matika. Náročnost předmětů naštěstí směřuje spíš na IT, věci jako čeština či ekonomie nikoho nepotápí.
Zrovna úroveň výuky třeba databází nebo sítí je i vzhledem k počtu hodin týdně, které se jim věnují, dost dobrá. Můžu říct že moc nového z databází či sítí jsem na se na VŠ nenaučil. K programování to za nás bylo v VB.NET, takže nic moc, teď se prý učí C# (kterým se aktuálně živím). Programovat či používat dobře nějaký framework se určitě nenaučíš, ale to se stejně každý naučí spíš sám.
Podle mě je spíš otázka, jestli pak určitě NEchceš jít na VŠ. Pokud z nějakého důvodu nechceš, tak bych šel na tuhle školu, abys měl alespoň nějaké základy a zbytek se naučíš sám. Pokud na VŠ půjdeš (asi můžu doporučit, jen nějakou, která má smysl), tak je to asi jedno. Já jsem za volbu téhle školy rád, to všeobecné vzdělání máš, nenech se odradit tím, že bys bez gymplu nemohl dělat manažerskou pozici. Je to nesmysl, vše se dá doučit a je to spíš o povaze.