- Zrychlení díky SSD rozhodně nepopírám, ale jsou i jiné metody, jak urychlit (ramdisk apod.).
- Ad professional - starou licency na XP mít může. Vzdálenou plochu nepotřebuje rozhodně každej, kdo pracuje s počítačem, a jde snadno nahradit např. VNC (vím, je to pomalejší). Prostě si stojím za tím, že děláš falešnou generalizaci. Pokud ví, jak PC využívá a fíčury z professional mu nechyběj, proč by je kupoval? Navíc je tu WAU.
- Co se týče rámusu tak to je kus od kusu, mě např. akusticky nejhorší přišel právě jedinej seagate, co jsem v PC měl. Navíc, vibrace disku jdou eliminovat (poružný zavěšení, silentmaxx), zatímco pomalost nikoli a poruchovost (viz problémy seagatu s firmwarem) nikoli.
V každym případě jsem narozdíl od Tebe dalek toho, abych říkal, že je seagate šmejd - jediný, co se dá s jistotou říct, že je pomalejší než konkurenční harddisky (to potvrzují snad všechny benchmarky), ostatní jsou dojmy z nereprezentativního počtu vzorků. Jen říkám, že Samsung není prokazatelně horší než jiní výrobci a v některejch konkrétních ohledech (rychlost) prokazatelně patří mezi lepší lepší disky.
- Co se týče reklamovatelnosti MSI desek, tak tam třeba vůbec není zohledněna průměrná cena koupený desky (levný šmejdy odcházej častějc - a MSIčka se budou asi nejvíc prodávat v lowendu). Navíc, 3% má i Intel. Takže podle tebe jsou Intel desky šmejd? (to není řečnícká otázka, čekám odpověď)