Dobrý den,
opravdu nemám schopnost vysvětlit všechny argumenty, které mě vedou k tomu používat velký dvouřádkový enter.
Proto prosím všechny, co rádi uráží lidi, aby zde už toto vlákno nespamovali.
Co se týče repasu, snad už jsem to vysvětlil v předchozích vláknech, jde mi o nový notebook.
Nechápu, co je tam tom tak složitého nespamovat vlákno, ve kterém nemám co nabídnout. Já zde nemůžu vyjmenovat všechny argumenty, proč nepoužívám externí klávesnici (málo místa na mém stole, málo místa na pracovním stole, málo místa u klienta, málo místa v letadle, málo místa kdekoliv, kde pracuji, atd.). Tohle není vlákno o tom, jak si vzpomenout na všechny argumenty, proč prostě používám takový enter jaký používám a proč nepoužívám eterní klávesnici. Je to o tom, zda má někdo informaci, jestli existuje nějaká řada notebooků (2018), které mají velký dvouřádkový neúzký enter. Ano, nejsem schopen projít všechny showroomy, a na e-shopech jsou zastaralá fota a prodejci neví, co je uvnitř krabice, proto zkouším i tuto formu.
Prosím nechovejte se jak id..ti, nespamujte toto vlákno, ve kterém nemáte co nabídnout, já nechci diskutovat o tom, proč vy používáte úzký enter, vaše smutné životy jsou mi ukradené ...
Děkuji všem ostatním.