iPhone X nebo iPhone XR

Božkov

Re:iPhone X nebo iPhone XR
« Odpověď #15 kdy: 02. 11. 2018, 14:13:50 »
Další fanatik Applu? :D
Další co si myslí, že android se seká a je to levný křáp?

Zadny fanatik, to je jen z nouze cnost. Kdybych mel na vyber tak mam Symbian. Abys pochopil kamarade, tady nejde ani tak o HW jako o operacni system a postoj vyrobcu k podpore svych vytvoru. Tam bohuzel Android je hluboce v <|>, 90% modelu uvidi upgrade poprve a naposledy na vyrobni lince. A ten zbytek 10% pri trose stesti tak jeste 2 roky. Na Apple a iOS se nechytaji ani nahodou. Moznosti Androidu vuci iOS hlavne co se tyce soukromi a bezpecnosti radeji ani nebudu rozebirat.

Takze doufam, ze slepou vetev v tehle diskuzi jmenem Handroid jsme uz ukoncili a muzem se vratit k mobilum a otazce jestli je tazatelce vhodnejsi iPhone X nebo XR.

v f

« Odpověď #16 kdy: 02. 11. 2018, 14:28:16 »
x je topmodel minuleho roku. xr je jablcna verzia pocophonu f1... telefon strednej triedy so spickovym cipsetom.

ByCzech

• 1 870
    • Zobrazit profil
Re:Iphone X nebo Iphone Xr
« Odpověď #17 kdy: 02. 11. 2018, 14:36:47 »
...Vyhodou XR je faceid + memoji a animoji + ...
To jako fakt jsou odemykani xichtem a kreslene blbosti nejakym duvodem pro koupi superdraheho telefonu????
Vopravdu???

No samozřejmě, obzvlášť, když pak váš telefon běžně odemkne váš příbuzný nebo klidně i někdo, kdo prostě jen patří ke stejné rase. A bez *moji se přece už v dnešní době vůbec nedá obejít, kde to žijete jako? ;D Koupit si aspoň 2× XR, pak budete 2× více kchůl než ostatní, co se zmůžou max na 1 ks! 8)

Božkov

« Odpověď #18 kdy: 02. 11. 2018, 14:46:15 »
A bez *moji se přece už v dnešní době vůbec nedá obejít, kde to žijete jako? ;D Koupit si aspoň 2× XR, pak budete 2× více kchůl než ostatní, co se zmůžou max na 1 ks! 8)

Tobe neprijde blby ze sebe tady verejne delat trotla ? Na jasne polozenou otazku tady trolis nesmysly jenom proto, ze ta tvoje parodie na telefon co nosis v kapse vyseuvedene ficury nema ?

ByCzech

• 1 870
    • Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 02. 11. 2018, 15:36:04 »
A bez *moji se přece už v dnešní době vůbec nedá obejít, kde to žijete jako? ;D Koupit si aspoň 2× XR, pak budete 2× více kchůl než ostatní, co se zmůžou max na 1 ks! 8)

Tobe neprijde blby ze sebe tady verejne delat trotla ? Na jasne polozenou otazku tady trolis nesmysly jenom proto, ze ta tvoje parodie na telefon co nosis v kapse vyseuvedene ficury nema ?

Tak jistě...

https://joyofandroid.com/download-animoji-android/
https://www.androidpit.com/animoji-alternatives-for-android

M

« Odpověď #20 kdy: 02. 11. 2018, 15:39:23 »
Řešil jsem to stejné.. X, XS, XR..

Koupil jsem X 64G za 24k a paráda..  :) Doporučuji..

Baterie den a půl, žádné trable..

kardasovaracice

« Odpověď #21 kdy: 02. 11. 2018, 16:59:06 »

A to se vyplatí... ;D
Hloupy redmi 4x za 3k vydrží i 5 dnů ready, když ho šetřim...
Normálně s voláním a občas s browsením netem na lte tak 3 dny.

Jiří Ovčáček

« Odpověď #22 kdy: 02. 11. 2018, 17:56:26 »

No jenže jemu vydrží pouze den a půl protože mu pořád volají holky. Ale tobě s redmi nezavolá ani berňák !

prezident

« Odpověď #23 kdy: 02. 11. 2018, 18:21:06 »

A to se vyplatí... ;D

me babicce vydrzi telefon nekonecne dlouho, a stal 150 Kcs!

laríik

« Odpověď #24 kdy: 03. 11. 2018, 09:20:15 »
baterie den a půl... :XDD stále nepoužitelný krám (jako další dotykáče co nevydrží nad týden)

mimochodem prý se někde tim cook holedbal, že ty písmenka u modulů iphonů nic neznamenají

cortez

« Odpověď #25 kdy: 03. 11. 2018, 10:07:39 »

Všímam si v poslednej dobe že si Apple platí diskusných TROLLOV ktorí buď zakladajú podobné fóra, alebo hádžu špinu na desktopový linux a open source.

Takéto nekalé obchodné praktiky sa mi vôbec nepáčia. Myslím že úspech Apple je z velkej časti len bublina (tak ako bol svojho času Enron)

iBeran

« Odpověď #26 kdy: 03. 11. 2018, 10:47:47 »
Všímam si v poslednej dobe že si Apple platí diskusných TROLLOV ktorí buď zakladajú podobné fóra, alebo hádžu špinu na desktopový linux a open source.

A možnost, že vzděláváme poblouděné linux ovce zadarmo a z vlastní vůle tě nenapadla ?

jablecny most

« Odpověď #27 kdy: 03. 11. 2018, 23:09:22 »

Takéto nekalé obchodné praktiky sa mi vôbec nepáčia. Myslím že úspech Apple je z velkej časti len bublina (tak ako bol svojho času Enron)

jasne, ja uz si z toho postavil dva baraky a ted setrim na jachtu. pohoda, ne?

iBeran

« Odpověď #28 kdy: 03. 11. 2018, 23:30:54 »
jasne, ja uz si z toho postavil dva baraky a ted setrim na jachtu. pohoda, ne?

Kurňa, tebe platí rovnou z Cupertina ? Já tady copywrituji pro český iStyle a ať dělám co dělám, pořád mám jenom dvě Porsche. Co dělám špatně ?