Toggle navigation
Fórum Root.cz
Domů
Nápověda
Vyhledávání
Přihlásit
Registrovat
Fórum Root.cz
Hlavní témata
Sítě
Administrační rozhraní v ASUS DSL-AC52U
« předchozí
další »
+
Tisk
Stran: [
1
]
4 Odpovědí
2291 Zhlédnutí
Rebel
«
kdy:
29. 10. 2018, 04:33:06 »
modem / router / wifi + hromada drobných nastavení ale pro správnou funkčnost místní Lan nutné mít nastavené zkoušel jsem i znovu nahraní FW. reset do továrního nastavení přes web administraci tak tlačítkem, zkusil jsem i tovární nastavení bez mého nastavení pokud zařízení vícero zapnu vypnu stává se že se nejde dostat do web administrace
1. nefunguje tlačítko restart v administraci poté co na něj kliknu a odkliknu hlášku z upozorněním že veškerá připojená zařízení ztratí spojení se zařízení nerestartuje jen cukne do strany web stránka
2. když zapnu modem/router po spuštění se nejde někdy dostat do webové administrace !! musím ho opět vypnout a zapnout stane se že i po druhém zapnuti naběhne ale web administrace nejede a zařízení se samo restartuje i poté nemusí administrace fungovat !!!
má někdo stejné problémy
«
Poslední změna: 29. 10. 2018, 08:03:44 od Petr Krčmář
»
IP zaznamenána
Reklama
Ondro
Re:ASUS DSL-AC52U
«
Odpověď #1 kdy:
29. 10. 2018, 08:04:05 »
Nemam.
Funguje bez problemov s najnvosim firmwarom.
Skus iny internetovy prehliadac, mam skusenost, ze s niektorymi si nie uplne Asus routre s Asuswrt rozumeju.
Skus tiez preflashovat firmware.
IP zaznamenána
Rebel
Re:Administrační rozhraní v ASUS DSL-AC52U
«
Odpověď #2 kdy:
29. 10. 2018, 12:03:06 »
FW je posledni verze skousel jsem jej prefleshovat znovu
a web prohlizec firefox a chrome edge ani jeden ani tuk
jak uz sem psal vyse nekdy nabehne uplne bez problemu jindy ta administrace je nedostupna a musim opet vypnout a zapnout a stane se ze se i po druhem startu pote co nabehne ihned restartuje
a co to tlacitko restartovani to funguje ?? pac ume ne :-/
IP zaznamenána
Rebel
«
Odpověď #3 kdy:
30. 10. 2018, 15:12:49 »
psal jsem na tech pod. asusu kde me odkazaly na rescue mod ktery nefunguje jen v pripade ze FW nebyl uspesne nahran coz neni muj problem
na strankach podpory sem teda jeste nasel stare verze FW a zacal sem skouset a svete div se ono to funguje z verzi FW_DSL-AC52U_1123473 vc tlacitka restartovat
jenze novy FW je novy FW a odstranuje nektere predesle bugy asi nezbyde nic vic nez updatovat na posledni verzi a vsechny bugy vc tech nejsilenejsich sepsat nascrinovat a poslat jim je a verit ze vydaji novou verzi FW
IP zaznamenána
Lol Phirae
«
Odpověď #4 kdy:
30. 10. 2018, 15:41:07 »
0/ Reklamuj. Opakuj třikrát a pak si kup něco, kam se dá naflashovat funkční FW typu OpenWRT (LEDE).
1/ Pokud už není v záruce, vyhoď a kup něco, kam se dá naflashovat funkční FW typu OpenWRT (LEDE).
IP zaznamenána
Reklama
+
Tisk
Stran: [
1
]
« předchozí
další »
Fórum Root.cz
Hlavní témata
Sítě