Samalama, presne ten arogantny samalama zo slovenskeho fora ma problem ktory nevie vyriesit odpadnem. A jedine co tu zatial ukazal je prikaz systemctl status a nadavat na systemd.
to mam teraz akoze citat vsetky manualy k systemd? a co to ma s tym vobec spolocne? ocakavam, ze tieto veci budu fungovat po instalacii automaticky a nerozbije ich nejaky update systemu. logy som poslal. skusil som debug log, ale tam nebolo nic naviac, vid vyssie, reps. ocakavm popis problemu v prave v tom logu.
a ked vidim tie logy, tak si fakt pripadam, akoby som cital eventy vo winshitoch - same super cool nic nehovoriace vyrazy. a preco, ked sa tam uz spomina
Failed to connect to system bus: No such file or directory, tam rovno nie je aj nazov toho suboru?
Mas problem s dbus to uz vieme. A ked nevies kadial dalej nainstaluj si fresh centos do virtualky a porovnavaj v com sa tie dva systemy lisia. Okruh na co sa zamerat uz mas..
d-bus bezi, takze podla mna bude problem niekde inde.
aha, takze ked sa ti pokazy nove auto, tak si kupis nove a budes ich medzi sebou porovnavat...

btw, ty si v podstate tie h...o poradil...