Já nemám, kam něco tak silného pověsit a pracovat s tím, stejně jako drtivá většina lidí z Rootu. Dozvěděl jsem se to od providera, u kterého to hostuji. Něco s tím dokonce udělali, ale prý je to dost trápí a dokonce podali testní oznámení, ale to může i nemusí být pravda... Pokud tvrdíš, že si vymýšlím, napiš mi IP nějakého svého serveru, mile rád předvedu, co mám. 
Ono by úplně stačilo, kdybyste to věrohodně popsal. Doména je jenom textový název, případně záznam u registrátora – na doménu nemůže jít žádný síťový útok. Síťový útok může být veden třeba na IP adresu, na kterou odkazuje/odkazují jeden či více záznamů v doméně – to ale není „útok na doménu“.
Dále každý síťový útok má nějaké charakteristiky, jak vypadají pakety toho útoku. Jsou to ICMP pakety, UDP, pokusy o navázání TCP spojení, něco jiného? Je tam jedna zdrojová IP adresa, několik adres nebo je to DDoS? Pokud jsou to pakety UDP nebo TCP, asi směřují na jeden nebo několik portů – na které? Jak silný je ten útok, mění se to nějak v čase?
To všechno jsou základní informace, které musíte vědět, když s tím útokem chcete něco dělat. A budou se vás na ně ptát kdekoli, kam se ten útok pokusíte nahlásit. Vzhledem k tomu, že jste dosud žádnou z těch informací nenapsal, vypadá to, že je nevíte – a pak jaksi není co byste někam mohl hlásit.