Po praze se teď válí plno baterek s kolečkama a řidítkama, mají tvar koloběžek a všude překáží...Proč z laptopovejch baterií dolovat nějaký 3-6 polo-mrtvejch článků, když můžeš mít asi 30 skoro novejch, v pěkným, 36V, packu...
V laptopech jsou ty stejne 18650 a po par letech uzivani jejich kapacita zrejme nebude nad 1500mAh.Kolik nabizis za clanek/pack? Kolik toho cca potrebujes?
Mam cca 45 baterii rozne nth hp/acer. 1. Baterku dam po 10eur ak si preto prides dam ich vsetky za 400. Mozem aj zaslat ale postovne je palla +5e na baterku. Za kavlitu a kapacitu nerucim.
Citace: ? 25. 10. 2018, 16:15:29Po praze se teď válí plno baterek s kolečkama a řidítkama, mají tvar koloběžek a všude překáží...Proč z laptopovejch baterií dolovat nějaký 3-6 polo-mrtvejch článků, když můžeš mít asi 30 skoro novejch, v pěkným, 36V, packu...Nedávno jsem ty koloběžky okukoval. Co jsem viděl vypadalo jak z druhé ruky z německa ... .
... potrebujem to ako darcek pre dceru, co zije v Abuji, viete to tam poslat? ...
Citace: gdfgdfg 26. 10. 2018, 08:34:06... potrebujem to ako darcek pre dceru, co zije v Abuji, viete to tam poslat? ...zit v Nigerii, to je snem kazde Slovenky...
Citace: xhamsterr 25. 10. 2018, 16:39:57Citace: ? 25. 10. 2018, 16:15:29Po praze se teď válí plno baterek s kolečkama a řidítkama, mají tvar koloběžek a všude překáží...Proč z laptopovejch baterií dolovat nějaký 3-6 polo-mrtvejch článků, když můžeš mít asi 30 skoro novejch, v pěkným, 36V, packu...Nedávno jsem ty koloběžky okukoval. Co jsem viděl vypadalo jak z druhé ruky z německa ... .Mno, vzhledem k tomu, jak se s těma koloběžkama zachází, tak nepředpokládám, že baterie uvnitř budou mít za sebou víc, než pár desítek cyklů. Uvnitř jsou tuším kvalitní LG články.
Citace: ? 26. 10. 2018, 09:09:39Citace: xhamsterr 25. 10. 2018, 16:39:57Citace: ? 25. 10. 2018, 16:15:29Po praze se teď válí plno baterek s kolečkama a řidítkama, mají tvar koloběžek a všude překáží...Proč z laptopovejch baterií dolovat nějaký 3-6 polo-mrtvejch článků, když můžeš mít asi 30 skoro novejch, v pěkným, 36V, packu...Nedávno jsem ty koloběžky okukoval. Co jsem viděl vypadalo jak z druhé ruky z německa ... .Mno, vzhledem k tomu, jak se s těma koloběžkama zachází, tak nepředpokládám, že baterie uvnitř budou mít za sebou víc, než pár desítek cyklů. Uvnitř jsou tuším kvalitní LG články.No a řeknite jak je mam ty baterky z kolobezek dostat?