Staré nebo nepouživatelné laptopové baterie

Tgm

Staré nebo nepouživatelné laptopové baterie
« kdy: 24. 10. 2018, 21:20:47 »
Shaním staré NTB bateri do mého projektu. Potřebuju jich docela hodně proto volím tuto variantu a také proto že s obchodu 18650 baterie jsou drahé a mají malou kapacitu (okolo 1500mAh) což je pro mne málo. Takze komu se valí doma nějaké stare NTB bateri tak bych si je moc rád vzal, nejlépe bych odebíral baterie okolo prahy. Nejlepe větší packy. Děkuju.

RDa

• 3 023
    • Zobrazit profil
Re:Staré nebo nepouživatelné laptopové baterie
« Odpověď #1 kdy: 24. 10. 2018, 21:44:31 »
V laptopech jsou ty stejne 18650 a po par letech uzivani jejich kapacita zrejme nebude nad 1500mAh.
Kolik nabizis za clanek/pack? Kolik toho cca potrebujes?

xhamsterr

« Odpověď #2 kdy: 24. 10. 2018, 23:45:44 »
Tohle uz tu jednou bylo ... pripomen nam co je to za projekt :o

?

« Odpověď #3 kdy: 25. 10. 2018, 16:15:29 »
Po praze se teď válí plno baterek s kolečkama a řidítkama, mají tvar koloběžek a všude překáží...

Proč z laptopovejch baterií dolovat nějaký 3-6 polo-mrtvejch článků, když můžeš mít asi 30 skoro novejch, v pěkným, 36V, packu...

xhamsterr

« Odpověď #4 kdy: 25. 10. 2018, 16:39:57 »
Po praze se teď válí plno baterek s kolečkama a řidítkama, mají tvar koloběžek a všude překáží...

Proč z laptopovejch baterií dolovat nějaký 3-6 polo-mrtvejch článků, když můžeš mít asi 30 skoro novejch, v pěkným, 36V, packu...
Nedávno jsem ty koloběžky okukoval. Co jsem viděl vypadalo jak z druhé ruky z německa ... .

« Odpověď #5 kdy: 25. 10. 2018, 17:28:51 »
V laptopech jsou ty stejne 18650 a po par letech uzivani jejich kapacita zrejme nebude nad 1500mAh.
Kolik nabizis za clanek/pack? Kolik toho cca potrebujes?

Hodilo by se okolo 10 packů. Klidně více. A nelépe okolo prahy nebo v Praze. Děkuju

Fjfjkd

« Odpověď #6 kdy: 25. 10. 2018, 17:41:03 »
Mam cca 45 baterii rozne nth hp/acer. 1. Baterku dam po 10eur ak si preto prides dam ich vsetky za 400. Mozem aj zaslat ale postovne je palla +5e na baterku. Za kavlitu a kapacitu nerucim.

andrej

« Odpověď #7 kdy: 25. 10. 2018, 20:29:54 »
ides repasovat teslu?

romanz

« Odpověď #8 kdy: 26. 10. 2018, 00:14:29 »
Mam cca 45 baterii rozne nth hp/acer. 1. Baterku dam po 10eur ak si preto prides dam ich vsetky za 400. Mozem aj zaslat ale postovne je palla +5e na baterku. Za kavlitu a kapacitu nerucim.

si se s tou cenou zblaznil ne ? 250 korun za 4-6 vyseptalejch akumulatoru, nektery uz budou asi mrtvy pokud to dlouho lezi a maji pod 3V.
Ja jich mam v praci taky par pod stolem, ale nenapadlo by me za to chtit vic jak stovku a to bych mel jeste blbej pocit (to jsou 4 vase slovensky eura)

gdfgdfg

« Odpověď #9 kdy: 26. 10. 2018, 08:34:06 »

Ponukam 15€/ks, platim cez PayPal ale potrebujem to ako darcek pre dceru, co zije v Abuji, viete to tam poslat?

?

« Odpověď #10 kdy: 26. 10. 2018, 09:09:39 »

Nedávno jsem ty koloběžky okukoval. Co jsem viděl vypadalo jak z druhé ruky z německa ... .
Mno, vzhledem k tomu, jak se s těma koloběžkama zachází, tak nepředpokládám, že baterie uvnitř budou mít za sebou víc, než pár desítek cyklů. Uvnitř jsou tuším kvalitní LG články.

scam-a-lot

« Odpověď #11 kdy: 26. 10. 2018, 09:59:26 »
... potrebujem to ako darcek pre dceru, co zije v Abuji, viete to tam poslat? ...

zit v Nigerii, to je snem kazde Slovenky...  ;D

a2d2

« Odpověď #12 kdy: 26. 10. 2018, 16:42:13 »
... potrebujem to ako darcek pre dceru, co zije v Abuji, viete to tam poslat? ...

zit v Nigerii, to je snem kazde Slovenky...  ;D
Tak nejako :-DDD

« Odpověď #13 kdy: 27. 10. 2018, 09:54:36 »

Mno, vzhledem k tomu, jak se s těma koloběžkama zachází, tak nepředpokládám, že baterie uvnitř budou mít za sebou víc, než pár desítek cyklů. Uvnitř jsou tuším kvalitní LG články.

No a řeknite jak je mam ty baterky z kolobezek dostat?

xhamsterr

« Odpověď #14 kdy: 27. 10. 2018, 20:30:37 »

No a řeknite jak je mam ty baterky z kolobezek dostat?
Naložit do plechové dodávky aby nefungovala gps lokace a pak v klidu rozebrat ... .