Zdravim,
jiz je to nejakej patek, co mi prestal Firefox prehravat videa na webu. At je to stream.cz, ceskatelevize (zive vysilani sport), ci cokoliv jinyho na celym internetu - nic se neprehraje.
Jedinna videa ktera funguji bez jedinneho problemu jsou na webu youtube

Zkousel jsem spustit Firefox v safemodu - nepomohlo.
Zkousel jsem spustit Firefox v novem profilu - nepomohlo.
Zkouse jsem spustit Firefox v novem profilu v safemodu - nepomohlo.
Stejne tak s vypnutou/zapnutou HW akceleraci ci bez doplnků - nepomohlo.
Verzi 52.9esr jsem pouzival velmi dlouho a nebyl s ni problem, nejsem si vedom ze by probehl nejakej update (spoustim rucne), v about:config jsem nic od puvodni instalace nepredelaval.
TorBrowser videa na stejnem systemu prehraje bez problemu, jak ve stare verzi zalozene na 52.9esr tak na nove 60.2esr.
Ovsem mam pocit, ze se to mohlo stat v dobe, kdy mi prozmenu nesel spustit TowBrowser, s cimz jsem si ale poradil a ten nyni funguje.
Zbytek systemu je Debian testing, 64-bit.
Co jsem nezkousel ale vidim to jako krajni moznost:
- odinstalovat, vycistit ~/home a znovu nainstalovat Firefox
- preinstalovat celej operacni system
Pokud nekoho napadne co vyzkouset nebo jak problem vyresit, uvitam rady zkusenejsich.
Prosim bez flame na adresu Firefoxu, patrne je problem mezi zidli a klavesnici nebo v OS nebo v nastaveni prohlizece ktery jsem nejspis nevedomky rozvrtal (at uz jakkoliv).
Take prosim bez rad typu prejiti na jiny prohlizec, verte ze jsem to zkousel a obcas i semtam zkousim ale zadny z prohlizecu mi nenabidne to co Firefox a nevyhovuje tak jak Firefox, po jakekoliv strance.Dekuji