To prostě neokecáš a mám v zásobě spoustu dalších špeků, třeba tento je také povedený.
null == 0
null === 0
null > 0
null >= 0
Kdo si tipne výsledeky? :-)
Iste, že je to false. Veď porovnávaš referencie na dva rôzne objekty v pamäti. Čo iné by to akože malo dať?
Nastuduj si manuál :-).
Ja to viem. To ty tvrdíš nezmysel, tak ty mi vysvetli prečo by porovnanie dvoch referencií ukazujúce na dve rozličné miesta v pamäti mali dať true.
Nevíš, odpověděl jsi špatně. To ty mi vysvětli, proč je to v jednom případě true.
Všimni si, jak se tu prezentuješ, jako expert na JS, s ohromnými zkušenostmá, my ostatní jsme blbečci, co si nedokážou ani přečíst nebo pochopit manuál. Píšeš nám tu urážky jako
Happy coding, ovce 
.
A pak selžeš na jednoduché otázce, na kterou by i podprůměrný programátor dokonce i kdejaký začátečník v normálním srozumitelném a předvídatelném jazyce odpověděl s jistotou a to bez nahlížení kamkoliv.
Takže si vyber, buď jsi totální hňup, s kterým nemá smysl cokoliv řešit, protože neovládáš ani naprosté základy a to i navzdory upozornění na chybu a nebo holt je JS špatně navržený jazyk a jeho používání je procházka po minovém poli, kde i expert na JS se čas od času plete v základech jazyka a neumí s jistotou předvídat jeho chování.
Já osobně, ač používám JS od časů Netscape a IE4, tedy dřevních dob kdy vznikal, a znám hodně jeho špeků, nemám v něm jistotu a poustu věcí si musím pořád zkoušet a ověřovat, protože JS je nepředvídatelný. A proto říkám, je to špatně navržený jazyk. Navíc nedostatečný pro spolehlivé programování a zajištění ne aby program nespadl, ale aby neudělal něco, co nemá (k čemuž stačí jedna blbě vyhonocená podmínka, nebo že projde nějaký nesmysl, na kterém by každý slušný jazyk vyvolal výjimku). Pohybuji se v průmyslovém prostředí náročném na bezpečnost a je to na palici. Dobře polovina kódu jsou kontroly navíc nutné oproti jiným jazykům. JS je jazyk vhodný pro blogýsky, kde vcelku o nic nejde, pro náročnější použití je nedostatečný, bohužel nemá alternativu.