Odkud odkoupit Delly? Firmy?

andré

Odkud odkoupit Delly? Firmy?
« kdy: 17. 09. 2018, 15:33:31 »
Dob­rý den.

Rád bych od­kou­pil, např. z něja­ké fir­my, no­te­boo­ky Dell la­ti­tu­de 5480, 5580, 7480 ane­bo i novější. 2 ks (levněji než nové). Ale ne­vím, kte­rá fir­ma/sou­kro­má oso­ba by mi to by­la ochot­na pro­dat. Sa­mozřejmě s ještě tr­va­jí­cí zá­ru­kou od Dellu. Ne­zná­te něja­ké ta­ko­vé fir­my/oso­by? Popřípadě, kde/na ko­ho se ob­rá­tit? To by mi vel­mi po­moh­lo. Děku­ji ;).

Madafa

Re:Odkud odkoupit Delly? Firmy?
« Odpověď #1 kdy: 17. 09. 2018, 15:51:17 »
Starší Dell tu prodává hodně firem, jestli se dá dokoupit ProSupport se ověří podle service tagu.
ProSupport se dá tuším dokoupit jen půl roku po vypršení původního kontraktu.
Když jsem zjišťoval, tak z pěti tagů to šlo pořídit na dva.
Už je to pár let zpátky, ale poměrně ochotně mi poslali seznam tagů a já si možnost dokoupení ověřil sám u Dellpointu.
https://www.dellpoint.cz/

andré

« Odpověď #2 kdy: 17. 09. 2018, 17:05:56 »
Ale kde je prodávají? Jaké firmy? Nemám ponětí o nějakých kontaktech, kde bych se mohl zeptat... To je právě ten problém.

MaLaMuT

« Odpověď #3 kdy: 17. 09. 2018, 17:45:56 »
Musíš počkat, až k vám zavedou google ::)
Do té doby máš smůlu, ale vydrž a pravidelně se choď ptát na úřad, jak to s tím vypadá.

MasoxCZ

« Odpověď #4 kdy: 20. 09. 2018, 08:07:34 »
Ale kde je prodávají? Jaké firmy? Nemám ponětí o nějakých kontaktech, kde bych se mohl zeptat... To je právě ten problém.

jako nejprovařenější (ve smyslu že je znají i děcka na 1. stupni ZŠ) mě napadají terastore.cz, incomputer.cz, a určitě by poradili i v tom DellPointu, pokud zrovna žádný repasy k dispozici mít nebudou. oni totiž distributoři dost často tovární repasy prodávají taky, minimálně k nim mají přístup, a mívají i rozbalenky / vratky nebo zabavenky z neplacených lízaček.

Vinicius

« Odpověď #5 kdy: 20. 09. 2018, 11:19:56 »
pocitace24.cz, device.cz, technimax.cz, boxed.cz, importpc.cz a hromada dalších.
Prodávají firmám i jednotlivcům.

Dfh

« Odpověď #6 kdy: 20. 09. 2018, 13:12:34 »
Technimax se chvali, ze maji jen A+ kvalitu, nema nekdo srovnani s ostatnimi?

blb

« Odpověď #7 kdy: 20. 09. 2018, 13:52:43 »
Ja doporucuju importpc.cz, repas beru uz jen tam. Prikladny zakaznicky servis.

xhamsterr

« Odpověď #8 kdy: 02. 10. 2018, 20:50:57 »
Technimax se chvali, ze maji jen A+ kvalitu, nema nekdo srovnani s ostatnimi?
Naprosto všichni to berou ze stejné hromady a tady to přeprodávají. Máš to úplně jedno.