Obrázky se zobrazují i přes jejich vypnutí v Chrome

Lojza

• 672
    • Zobrazit profil
mam v google chrome vypnute zobrazovani obrazku presto se mi na nekterych webech zobrazuji reklamy (vypadaji jako animovane gify)

co to je za technologii co dokaze obejit kdyz je zobrazovani obrazku zablokovane ?
« Poslední změna: 10. 09. 2018, 14:02:49 od Petr Krčmář »

Boo

video :D a taky to muze byt canvas.

Jednou jsem dokonce udelal utilitku co obrazek prekonvertuje do HTML tabulky kde kazda bunka byla pixel :-)

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
Jednou jsem dokonce udelal utilitku co obrazek prekonvertuje do HTML tabulky kde kazda bunka byla pixel :-)
Smekám!

Ale prasárna je to stále strašná ;D

Lojza

• 672
    • Zobrazit profil
da se proti tomu nejak branit kdyz nechci zakazat skriptovani ?

ByCzech

• 1 863
    • Zobrazit profil
Smekám!

Ale prasárna je to stále strašná ;D

To tu bylo i na Rootu jednou jako nějaká soutěž :), se to pěkně dlouho vykreslovalo. Možná by bylo zajímavé podívat se do archívu, jak rychle to vykreslí dnes :)

agent

Já jsem takhle jednou (no už to bude tak 15 let  :) ) řešil color picker - co buňka 1x1, to jiný odstín (plněné přes cykly) + volání JS funkce s RGB jako parametry na kliknutí.

Tomy

da se proti tomu nejak branit kdyz nechci zakazat skriptovani ?
Jasne, pouzivej lynx  :D

základ webu text a linky

Re:Obrázky se zobrazují i přes jejich vypnutí v Chrome
« Odpověď #7 kdy: 10. 09. 2018, 18:38:30 »
Záleží jaký je původ těch zjevů, co ty nazýváš obrázky (a také jaký je charatker těch obrázků, ikonka, nebo velká fotka). Použij uBlock–Logger nebo Integrovanou konzoli webu a vytrackuj zobrazení

obrázky máš zakázané kde a jak
-Napadá mě webfont ikona
- případně nějaký obrázek, co zůstal cache (třeba uBlock chybně ukazuje i obrázky definované jako background-image, pokud jsou v cache)
- embedovaný flash nebo PDF...

HINT: zkus zakázat scripty, nejprve inline, pak po jednom souborové, abyz vytrackoval který ho zobrazuje.

Lojza

• 672
    • Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 11. 09. 2018, 05:36:24 »
Záleží jaký je původ těch zjevů, co ty nazýváš obrázky (a také jaký je charatker těch obrázků, ikonka, nebo velká fotka). Použij uBlock–Logger nebo Integrovanou konzoli webu a vytrackuj zobrazení

obrázky máš zakázané kde a jak
-Napadá mě webfont ikona
- případně nějaký obrázek, co zůstal cache (třeba uBlock chybně ukazuje i obrázky definované jako background-image, pokud jsou v cache)
- embedovaný flash nebo PDF...

HINT: zkus zakázat scripty, nejprve inline, pak po jednom souborové, abyz vytrackoval který ho zobrazuje.

zobrazovani images mam zakazane primo v nastaveni chromu

budu zkouset ty nabizene postupy byt se mi nechce ladit kazdy konkretni web, spis jsem mel na mysli nejake obecne reseni pro vsechny weby

Tom223

« Odpověď #9 kdy: 11. 09. 2018, 07:05:44 »
A proc nenapise autor prispevku o jake jde weby? Lehkym pohledem do zdrojaku mu reknem oc bezi.

Lojza

• 672
    • Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 11. 09. 2018, 07:57:50 »
A proc nenapise autor prispevku o jake jde weby? Lehkym pohledem do zdrojaku mu reknem oc bezi.

ja jsem si je bohuzel nenapsal slo vicemene o weby na ktere nechodim pravidelne

ale mam pocit ze jednu dobu mi to delal i sport.cz (ted mi to nedela), nainstaloval jsem si jeste nejake blockery tak mozna kvuli tomu