Amarok a .asx rádia

pedros

Amarok a .asx rádia
« kdy: 19. 03. 2011, 18:39:32 »
Zdravím! Amarok mi nepřehraje asx proudy, ogg, mp3 ano. S mplayerem to šlo, ale nechci zbytečně instalovat jinou aplikaci. Hledal jsem, jestli na to není třeba nějakej kodek, ale nic kloudnýho jsem nenašel. Díky

TondaK

Re: Amarok a .asx rádia
« Odpověď #1 kdy: 19. 03. 2011, 19:35:23 »
Jestli ten problém nebude v přehrávači. Já teď zkoušel Rádio country v Amaroku a nespustilo se. Zato ve VLC a MPlayeru naprosto bez problémů. Jinak do Amaroku se dá nainstalovat skript Česká rádia. Vyzkoušej a uvidíš. Třeba to tvoje rádio se přes skript chytne. Skript nainstaluješ takto Nástroje -> Správce skriptů -> Získat více skriptů -> Hledat czech radio

pedros

« Odpověď #2 kdy: 19. 03. 2011, 20:32:13 »
Tak to bude asi ono. Některá rádia z toho skriptu způsobí pád Amaroku. Jedná se o verzi 2.4.0 a KDE 4.6.0. Chjo, asi ten Mplayer budu muset přeci nainstalovat. Mimochodem, nevíte někdo jak se v této verzi Amaroku rádia přidávají (myslím ukládají do seznamu) ?

TondaK

« Odpověď #3 kdy: 20. 03. 2011, 10:41:05 »
Jestli mohu poradit, nejméně problémů s přehráváním má podle mě, přehrávač VLC. Jestli jsi zvyklí na Amarok potom nainstaluj Clementine – vychází z Amaroku. Tedy vzhled a obsluha je téměř stejná.
Momentálně jsem zkoušel na Clementine přehrávat opět Country rádio, které jsem na Amaroku nepřehrál. MP3 a AAC spustil téměř okamžitě. S WMA měl problémy při spuštění. Čekal jsem asi 15 sekund a poté začalo hrát rádio. Porovnal jsem to s přehrávačem VLC a ta prodleva tam byla taky.