Petre, nejprve jsem chtel ten napad s tim pcb mount konektorem zavrhnout, ale rozlezelo se mi to v hlave a vypada to, ze pro me reseni by to bylo treba pouzitelny. Umite poradit firmu/jednotlivce, ktera/y by mi patricnou desku navrhl a udelal?
Ak sa na to nepodujme nejaký schopný čitateľ root-a, tak ja mám skúsenosti len s amset.sk. Firma sa venuje primárne osadzovaniu PCB, ale vedia spraviť aj vývoj dosky. Dokonca sú aj mechanicky zdatní a myslím že nebudú mať problém to navrhnúť mechanicky tak aby tam vaša vybraná doska presne na tom konektore sedela. Dokonca myslím, že sú aj celkom lacní, ale je možné že len pre nás keďže vyrábame u nich dosky za viac ako 1M EUR.
Skúste im poslať specifikáciu, že potrebujete bez ethernet kabeláže pripojiť pomocou nejakého takéhoto konektoru
https://www.metz-connect.com/us/products/ajp92a8813 pripojiť vaše zvolené boardy do switchu, ktorý by mal byť na tej istej doske a že potrebujete napr. jeden extra female konektor aby ste mohli celú dosku pripojiť do switchu. Najlepšie ak im našpecifikujete aj test akým budú môcť overiť že riešenie funguje aby ste sa vyhli tomu že budete robiť testera.
Verím že v ČR nájdete podobnú firmu. Možno keď hodíte celú špecifikáciu, tak Vám tu niekoho odporučia. Takisto budem rád keď si Váš vyvinutý board nenecháte len pre seba a uvoľníte verejnosti či už ako open source, alebo predajom Vášho proprietárneho riešenia
.