Jak být iniciativní

DragonMaster

Jak být iniciativní
« kdy: 18. 08. 2018, 20:15:36 »
Vím, že je to o myšlení, ale pořád mám v hlavě nějaký ten blok. Chtěl bych být iniciativní nejen po pracovní, ale i sociální stránce. Nečekám řešení pres noc, uvědomuji si, že taková změna je dlouhodobý proces.

Oooo

Re:Jak být iniciativní
« Odpověď #1 kdy: 18. 08. 2018, 20:23:33 »
Jednominutova metoda.

Zacnete chtenou vec delat kazdy den 1 minutu. Casem z toho bude rutina a rozsirite tu cinnost na delsi cas.

Trenky dolu

« Odpověď #2 kdy: 18. 08. 2018, 20:32:01 »
Ta vec s 1 minutou opravdu funguje, ale jen u neceho, co clovek opravdu chce.

Povahu/prirozenost clovek moc nezmeni, zmenil jsem tudiz pohovory tak, abych utaply lidi pokud mozno identifikoval a nebral (nezajima me social skills (pokud to neni absolutni extrem), ale aby necekal na zadku, nez mu da nekdo dalsi ukol).

krallinuxu

« Odpověď #3 kdy: 18. 08. 2018, 20:38:17 »
Vím, že je to o myšlení, ale pořád mám v hlavě nějaký ten blok. Chtěl bych být iniciativní nejen po pracovní, ale i sociální stránce. Nečekám řešení pres noc, uvědomuji si, že taková změna je dlouhodobý proces.
Jak si představuješ "Sociální iniciativu"??

Oooo

« Odpověď #4 kdy: 18. 08. 2018, 21:52:01 »
Ta vec s 1 minutou opravdu funguje, ale jen u neceho, co clovek opravdu chce.

Povahu/prirozenost clovek moc nezmeni, zmenil jsem tudiz pohovory tak, abych utaply lidi pokud mozno identifikoval a nebral (nezajima me social skills (pokud to neni absolutni extrem), ale aby necekal na zadku, nez mu da nekdo dalsi ukol).

Ja to testujes?  Nechas na stole lezet nejaky hlavolam, technickou hracku pred rozhovorem a skvirkou se divas, zda si s tim clovek sam zacne hrat?

Lama

« Odpověď #5 kdy: 19. 08. 2018, 07:24:53 »
Přečti si bibli :D

Za nás se říkalo: aktivní/iniciativní blbec horší než třídní nepřítel.

Tvl takovou chujskou otázku sem snad eště neviděl...