jak poznám že už nejsem junior?

Radovan.

Re:jak poznám že už nejsem junior?
« Odpověď #15 kdy: 01. 08. 2018, 17:04:02 »
programuji už skoro 10let.
Já skoro 30 a moc si o sobě nemyslím ;)

junior

« Odpověď #16 kdy: 01. 08. 2018, 18:23:25 »
programuji už skoro 10let.
Já skoro 30 a moc si o sobě nemyslím ;)

Tak asi nic neumíš. I to se stává, proto praxe u programování nic neříká.

JardaH

« Odpověď #17 kdy: 01. 08. 2018, 19:09:09 »
No tak ja mam taky zhruba 30 let praxe, kdyz jsem zacal v 7 letech v BASICu :) A taky nejsem jeden z tech 90 % programatoru co si mysli ze patri mezi 5 % tej nejlepsich.

Uplne nejvetsi sebevedomi jsem mel v prvni praci jako junior prgajici v PHP (rok 2002). Pak jsem sel na VS, zacal se venovat open-source, delat na ruznych projektech a tak nejak se zvetsil prostor toho, co vim ze existuje, ale nemam o tom sebemensi znalosti.

To co me dela seniorem je, ze se me juniori ptaji driv nez zkusi google :)

nikdo

« Odpověď #18 kdy: 01. 08. 2018, 20:07:21 »
Ahoj,
programuji už skoro 10let. Znamená to že už nejsem junior? Šéf mi pořád nechce přidat a přitom to dělám už tak dlouho. Podle čeho se to teda pozná? Díky za rady
Vetsinou se to pozna podle blbejch otazek ... zkuseny clovek je nema 8)

ukulele

« Odpověď #19 kdy: 02. 08. 2018, 09:30:57 »
Mám teda změnit práci?

Zmena prace je nejrychlejsi zpusob jak dostat skokove pridano, takze ano.

Jeste napis kolik mas, kolik bys chtel, co delas a velikost firmy. To jsou vsechno taky dulezite parametry ovlivnujici proces.

Mám 25000 hrubého, dělám ve firmě s cca 300zaměstnanci v praze, vývojářů je nás 5ks. Moje představa by byla mít aspon 30 ideálně 35 (to už jsou sakra peníze), abych mohl i do kina občas zajít kromě placení nájmu a jídla.

Změnit práci nemohu, mám konkurenční doložku ještě na 2roky, protože mě předloni posílali na školení admina serverů, nette a api.

Blaccer

« Odpověď #20 kdy: 02. 08. 2018, 09:43:29 »
Mám teda změnit práci?

Jeste napis kolik mas, kolik bys chtel, co delas a velikost firmy. To jsou vsechno taky dulezite parametry ovlivnujici proces.

Mám 25000 hrubého, dělám ve firmě s cca 300zaměstnanci v praze, vývojářů je nás 5ks. Moje představa by byla mít aspon 30 ideálně 35 (to už jsou sakra peníze), abych mohl i do kina občas zajít kromě placení nájmu a jídla.

Změnit práci nemohu, mám konkurenční doložku ještě na 2roky, protože mě předloni posílali na školení admina serverů, nette a api.

:o :o :-\

emil

« Odpověď #21 kdy: 02. 08. 2018, 10:04:38 »

Mám 25000 hrubého..........

on se spletl o nulu, chtel napsat 250 tisic hrubeho!

ukulele

« Odpověď #22 kdy: 02. 08. 2018, 10:28:15 »

Mám 25000 hrubého..........

on se spletl o nulu, chtel napsat 250 tisic hrubeho!

o jakou nulu? já myslel že se uvádí měsíční plat a ten má nul správně. Je něco špatně?

darkenik

« Odpověď #23 kdy: 02. 08. 2018, 10:31:12 »

25 v prahe ? myslim ze kazda firma dnes dava aj lopatam v prahe 2 krat viac, tak to porozmyslaj ci sa ti neoplati odist aj napriek konkurencnej dolozke. Alebo si vyber firmu, ktora nie je konkurenciou ;-D

michal597

« Odpověď #24 kdy: 02. 08. 2018, 13:31:55 »
Mám teda změnit práci?

to je trolling, alebo to myslis vazne? Za 25 litrov v Prahe nastupuju predavacky do Lidlu. Zamysli sa nad tym. Ak je pravda co tvrdis, ze kodis 10 rokov a tvoja praca ma kvalitu, tak odporucam zmenit pracu, kde dostanes minimalne 2x viac ako mas teraz. Neviem co si podpisal v konkurencnej dolozke (a radsej to ani nechcem vediet), ale stoji za uvahu ci sa ti napriek tomu neoplati ist prec.

Preco radsej ist prec ako sa snazit aby ti zvysili plat v aktualnej praci? Lebo ti sef ocividne serie na hlavu. Podla mna su radi, ze nasli naivku ako si ty, co im tam maka za polovicny plat - nevazia si ta.

Ale mozno si to naozaj zasluzis, ked sa nechas takto okradat.

borekz

• 493
    • Zobrazit profil
« Odpověď #25 kdy: 02. 08. 2018, 13:40:20 »
Jestli máš konkurenční doložku, tak si udělej prázdniny. Oni tě musí platit i bez práce do jejího skončení.

ukulele

« Odpověď #26 kdy: 02. 08. 2018, 14:00:56 »
Jestli máš konkurenční doložku, tak si udělej prázdniny. Oni tě musí platit i bez práce do jejího skončení.

kvalifikační ne konkurenční. Zle jsem to napsal. Pokud odejdu dříve než za dva roky, zaplatím cenu školení (cca 130k) na což jaksi při svém platu nemám.
Děkuji všem co mi píšou že jsem kokot. To mi ale nepomůže. Myslel jsem to v dobrém, jak se naučím něco nového a ještě budu mít jistou práci. Ale že mi pak nikdo nepřidá ani pětník mi asi nedošlo. Co mám teda dělat?

michal597

« Odpověď #27 kdy: 02. 08. 2018, 14:08:23 »

kvalifikační ne konkurenční. Zle jsem to napsal. Pokud odejdu dříve než za dva roky, zaplatím cenu školení (cca 130k) na což jaksi při svém platu nemám.
Děkuji všem co mi píšou že jsem kokot. To mi ale nepomůže. Myslel jsem to v dobrém, jak se naučím něco nového a ještě budu mít jistou práci. Ale že mi pak nikdo nepřidá ani pětník mi asi nedošlo. Co mám teda dělat?

Nie som pravnik, ale napadlo mi ci by sa to nedalo obist tym ze sa nechas zamestnat na svarc ako osvc. Ak nie, tak sa mozes zamestnat v inej firme za dajme tomu 50-60k a stym platom tych 130k splatis za pol roku, takze sa to stale oplati. Ak by nebola moznost dohodnut sa na splatkach a nemas cash tak si mozes pozicat (banka, rodina, priatelia)

JardaH

« Odpověď #28 kdy: 02. 08. 2018, 15:18:56 »

No tak to potes panbu. Tohle zni jako statni sprava a nejakej posranej tabulkovej plat.

Bejt tebou, tak normalne posilam zivotopisy a chodim na pohovory. Aspon uvidis na co se firmy ptaji a vypilujes soft skills.

A ted matematika, pokud pri svym cistym prijmu 19295 za dva roky vydelas: 463080. Kdyz si reknes realistickych 50k, tak cistej prijem bude 876480 Kc. Pokud v te firme zustanes dalsi dva roky, tak se okrades o 413 tisic!!!

Z tech 413 tisic svuj zavazek 130k splatis krasne za dva roky, klidne si na to vem pujcku.

Kamo, nechal jsi si pekne nasrat na hlavu.

anon

« Odpověď #29 kdy: 02. 08. 2018, 15:55:23 »
Neplat, nez se k tomu dostane soud par let potrva, pak das odvolani ... ;) ses od Paroubka nic nenaucil? ;)