Flash rozbíjí grafiku na Fluxboxu

Flash rozbíjí grafiku na Fluxboxu
« kdy: 15. 03. 2011, 21:11:15 »
Zdravim! Mam mensi problem s Fluxboxom, ktory sa mi nedari vyriesit.
Po spusteni Flash videa v prehliadaci (je jedno ci je to Opera, Chromium alebo Firefox), zostavaju na mieste kde sa prehravalo video, akoby pozostatky snimkov videa. Zobrazuju sa iba na miestach ktore prekryjem ciernou farbou (napriklad text, obrazok alebo video na ktorom su cierne plochy atd.) Ked urobim printscreen ($ import ...) obrazok je bez chyb (to je aj dovod, preco som tu ziaden printscreen nedal):-) Pomoze az restart X.

Kernel: 2.6.37.4
Ovladac GK: NVIDIA x86-260.16.29
GUI: Fluxbox 1.1.1

Dik za pomoc...
« Poslední změna: 16. 03. 2011, 11:55:30 od Petr Krčmář »
The quieter you become, the more you are able to hear

fufu

Re: Problem s Fluxbox 1.1.1
« Odpověď #1 kdy: 15. 03. 2011, 22:01:21 »
Mas to 64bit verziu (teda aj 64bit prehliadac & flash plugin)? Pretoze presne toto mi robilo aj na Ubuntu a aj na Debiane (teraz mam len debian s fluxboxom 1.3.1). Nebol som schopny to vyriesit (aj ked co sa da s flashom riesit, ze...) tak som si tu nahodil 32bit firefox s 32bit flash pluginom a vsetko funguje tak ako ma az na gtk temu - chce to 32bit gtk enginei - cize namiesto tebou zvolenej gtk temy to bude pouzivat nejaku defaultnu.

Re: Problem s Fluxbox 1.1.1
« Odpověď #2 kdy: 15. 03. 2011, 22:16:51 »
Nie, nie... je to 32bit verzia.

Pavel 'TIGER' Růžička

Re: Flash rozbíjí grafiku na Fluxboxu
« Odpověď #3 kdy: 22. 03. 2011, 03:06:26 »
Zkusil bych novou verzi Flashe, pokud neni, zkusil bych novou verzi ovladace graficke karty, pokud neni, zkusil bych vypnout 3D efekty, pokud jsou zaple, nejsou li zaple, zkusil bych Xorg nastavit do Vesa modu, jestli to bude delat i tak.

« Odpověď #4 kdy: 22. 03. 2011, 08:58:37 »
Dělá to kompozitor, nejčastěji Compiz, takže jestli náhodou používáš nějakou podobnou akceleraci plochy, zkus jí vypnout a vyzkoušet flash potom.

« Odpověď #5 kdy: 28. 03. 2011, 18:29:35 »
re: TIGER - Pouzivam posledne ovladace, posledny flash...
re: vain - kompozitor sa neda pouzivat spolocne s fluxboxom. Takze ho nepouzivam?;-)

Ale prisiel som na to, ze ak po prihlaseni do PC, nespustim ako prvu aplikaciu v okne internetovy prehliadac ale nieco ine, vsetko funguje v pohode. Takze to zatial riesim takto. Ale osobne upodozrievam ovladac grafickej karty - este sa s tym pohram a dam vediet ;-)

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #6 kdy: 28. 03. 2011, 22:52:04 »
Velmi zajímavé chování ... zkus normálně Vesa ovladače, jestli to také bude blbnout.