to bude asi tim, ze takovy tomtom chce prodavat svuj bazmek a ne apk. Tudiz pokud hledas profesionalni navigaci, ...
Mas v tom vse co pro nakladak potrebujes, traffic vcetne sim.
Prave samostatnou navigaci chci vynechat. Samostatne zarizeni pouzivame dnes, jsou to stary krabicky, novy zamestnavatel nekoupi, aktualizace map pravidelne nekoupi a porad se srat s tim ze musis bambilion veci odpojit, odmontovat, schovat, odnest. Nejezdime porad ve stejnem (="svem") vozidlu.
Krade se vsude, nekde vic, nekde min. Nekde ti vlezou do auta i za dne a vubec je netankuje ze tam jsi, vzdy maji kolem kamionu svoje kamarady s nejakou tyci kdyby se ti to nelibilo.
Pri navigaci v mobilu me odpadne ta pruda s resenim "co s tim". Kdyz nebudu mobil pouzivat jako navigaci, automaticky ho dam do kapsy. Za ta leta se mi nestalo ze by pri vykradani kamionu chteli i moje osobni veci/mobil. Avsak navigace, kamery aj. zarizeni ponechane za sklem berou, zastavarny jsou toho plny po cely evrope.
a co keby si dvihol telefon a zavolal im? to mas riesenie na sposob "drive byvalo vsechno jednodussi"
A co keby si se naucil premyslet? Zjevne kdyz pisu na verejne forum, rad bych informace/zkusenosti z realneho zivota od zakazniku. O marketingovou omacku nestojim.
Kdyz nemas konkretni odpoved na moji otazku, nereaguj prosim.
a
Dekuji oboum za informace, vyzkousim nainstalovat mapfactor jestli to k necemu bude, byt si tedy od toho diky cestovateli nic neslibuju

Mapfactor navigator truck je dle toho odkazu jen pro PC/NTB (Windows, Linux (wine), macOS (wine)).
Kdyz jedu osobakem, pouzivam v mobilu Waze, ale tam nejde bohuzel navolit kamion

Kdyby nekdo kolemjdouci mel zkusenost kterou by mohl prispet, uvitam. Dekuji