Google APIs Explorer je nepoužitelný

kotlik

Google APIs Explorer je nepoužitelný
« kdy: 28. 06. 2018, 23:12:23 »
prohlizel jsem si google API seznam ale musel jsem to vypnout, protoze ten web je tezko pouzitelny. Na pozadi se spousti nejake PEKLO co uplne odstavi procesor, interakce s tou strankou je priserna

google ma prece top lidi jak je mozne ze produkuji takove zverstvo?

« Poslední změna: 28. 06. 2018, 23:17:14 od Petr Krčmář »

gll

• 429
    • Zobrazit profil
Re:Google APIs Explorer je nepoužitelný
« Odpověď #1 kdy: 28. 06. 2018, 23:20:23 »
nemáš zapnutý nějaký adblocker?

obycajnyslovak

« Odpověď #2 kdy: 29. 06. 2018, 01:17:48 »
Mne funguje dobre. Skus popisat problem blizsie.

google ma prece top lidi
Nepochybne. Preto mame na kaktusoch pisane, ze nie su urcene na jedenie.

Juraj

« Odpověď #3 kdy: 29. 06. 2018, 06:27:03 »
Měl jsem úplně stejný problém - stránka se načte, ale nijak nereaguje a umrtví celý prohlížeč, který je nutné sestřelit.

Mimochodem úplně to samé mi dělal od jisté doby (asi půl roku zpátky) i root.cz (ale už ne forum.root.cz) a lupa.cz. Stránka se začne načítat, obsah se zobrazí, jen nejde skrolovat a klikat myší, a poté chcípne prohlížeč - lze jen ukončit proces.

Na výše odkazovaný Google API nepomůže nic, neboť web je celý na Javascriptu postaven, na root.cz a lupa.cz pomůže zakázat Javascript.

Závada je (samozřejmě kromě naprosté neschopnosti vývojářů těchto webů, které nenapadlo otestovat kompatibilitu kódu a přístupnost stránek) v zastaralém prohlížeči.
Firefox v37 (namátkově, obecně jakýkoliv podobně zastaralý) na těchto webech spadne, poslední verze (už od 5x) funguje v pořádku.

Závěr: aktualizujte si prohlížeč a máte po problému :-)
(Vhodně nastavený adblocker je v tom nevinně.)

wellczech

« Odpověď #4 kdy: 29. 06. 2018, 12:16:03 »
API Explorer používám denně. Jen první načtení chvíli trvá, kdy odezva stránky je pár vteřin a jsou potíže se scrollováním. Stránka totiž používá https://developers.google.com/apis-explorer/#p/discovery/v1/discovery.apis.list a z výsledku buduje celý model. Po pár vteřinách je aplikace víc než svižná.