Smlouva o zpracování osobních údajů

Honza

Smlouva o zpracování osobních údajů
« kdy: 26. 06. 2018, 13:27:55 »
Taky děláte na ŽL přes kontrakt s dodavatelem fyzicky někde u zákazníka např. v bance? A taky po vás teď chtějí podepsat úplně neuvěřitelné smlouvy o zpracování osobních údajů, které se naprosto nedají dodržet, protože byste v si důsledku bez povolení dodavatele ani nesměli napsat jméno a e-mail někoho od zákazníka? A vlastně mu ani zavolat, protože vyťukání čísla do mobilu je taky zpracování osobních údajů.

Lol Phirae

Re:Smlouva o zpracování osobních údajů
« Odpověď #1 kdy: 26. 06. 2018, 13:48:55 »
To je úplně normální, podepsat a se zapojením mozku ignorovat nebo takovou práci nedělat. Individuálně se na ničem nedohodneš. Známý např. dostal k podpisu něco podobného jako provizní prodejce cestovního pojištění (má cestovku) - se smluvní pokutou do 10 milionů za každý případ porušení. S připomínkama ho poslali do (_!_), tak pojišťovně sdělil, že nic prodávat nebude, ať mu vypovědí smlouvu.

Honza

« Odpověď #2 kdy: 26. 06. 2018, 14:43:33 »
...
Individuálně se na ničem nedohodneš.
...

Tak jako zkoušíme se dohodnout s tím, že tak, jak jsme to dostali, to nepodepíšeme. Protože kdyby musela firma ukončit spolupráci s půlkou ičařů, tak by měla docela problém...

Lol Phirae

« Odpověď #3 kdy: 26. 06. 2018, 18:57:57 »
Protože kdyby musela firma ukončit spolupráci s půlkou ičařů, tak by měla docela problém...

To je možné, na druhou stranu 18 z 20 "ičařů" podepíše cokoliv, aniž by to vůbec četli, natož aby uvažovali nad tím, co podepisují... To je pak těžký.  ::) >:(

CoffeeMan

« Odpověď #4 kdy: 26. 06. 2018, 19:12:25 »
Máte podepsat a mít pojištění. Nevím, co vám na tom přijde nesmyslného. Už se to tu řešilo ohledně švarcu x krát. Jedete na svoje triko? Tak se starejte.

Lol Phirae

« Odpověď #5 kdy: 26. 06. 2018, 20:02:45 »
Máte podepsat a mít pojištění. Nevím, co vám na tom přijde nesmyslného.

Tak jasný, určitě tě někdo (zejm. jako FO) pojistí na smluvní pokutu 10M. ROFL. Zkus zavolat fekál, ať ti vyveze senkrovnu.

::) ::) ::)

CoffeeMan

« Odpověď #6 kdy: 26. 06. 2018, 20:16:03 »

Tak jasný, určitě tě někdo (zejm. jako FO) pojistí na smluvní pokutu 10M. ROFL. Zkus zavolat fekál, ať ti vyveze senkrovnu.

Napíši vám to znovu, když to bylo smazáno. Mám pojistku na 100 mega a je to normální. Kdo si nedokáže udělat adekvátní odpovědnostní pojistku, tak by neměl podnikat. Ani na švarc.

Lol Phirae

« Odpověď #7 kdy: 26. 06. 2018, 20:21:38 »
Mám pojistku na 100 mega a je to normální.

Tak jasně. A pak sis vytáhnul ruku z nočníku.

CoffeeMan

« Odpověď #8 kdy: 26. 06. 2018, 20:44:35 »
Mám pojistku na 100 mega a je to normální.

Tak jasně. A pak sis vytáhnul ruku z nočníku.

Ne, vždycky nadávám, kolik mě to stojí. Protože to fakt není levná sranda.

Žid Arašid

« Odpověď #9 kdy: 26. 06. 2018, 20:55:45 »

A počkej, jak si teprv zanadáváš, až zjistíš, že celou dobu jsi ty peníze vyhazoval z okna, protože pojišťovna nic plnit nebude z důvodu jedné z nesčetných výluk pečlivě popsaných dvojkou fontem vlevo dole na třicáté stránce třetí přílohy VOP.

;D ;D ;D

CoffeeMan

« Odpověď #10 kdy: 26. 06. 2018, 21:06:10 »

A počkej, jak si teprv zanadáváš, až zjistíš, že celou dobu jsi ty peníze vyhazoval z okna, protože pojišťovna nic plnit nebude z důvodu jedné z nesčetných výluk pečlivě popsaných dvojkou fontem vlevo dole na třicáté stránce třetí přílohy VOP.

;D ;D ;D

Já tam žádné výluky nemám. Ale je fakt, že kdyby došlo na lámání chleba, tak to asi půjde před soud, protože budou držkovat. Ale to je prostě normální.

Lol Phirae

« Odpověď #11 kdy: 26. 06. 2018, 21:12:49 »
Já tam žádné výluky nemám.

;D ;D ;D ;D ;D ;D
 :D :D :D :D :D :D
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D

CoffeeMan

« Odpověď #12 kdy: 26. 06. 2018, 21:32:48 »
Já tam žádné výluky nemám.

;D ;D ;D ;D ;D ;D
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D

No fakt ne. Je to prostě smlouva na míru. Když totiž to pojistné řádně osolíte, tak oni jsou schopní udělat extra smlouvu. Je to naprosto normální. Stejně, jako když se pojišťuje fabrika.

Lol Phirae

« Odpověď #13 kdy: 26. 06. 2018, 22:10:39 »

Vaclav

« Odpověď #14 kdy: 27. 06. 2018, 09:14:55 »

To víš, jednou se švarcáci pouštějí na tenký led porušováním zákona, tak ať se nediví, že s nimi ostatní vyjebávají. Slzu neuroním.