Proc divny kraj? Dovolenou si zaridis a ze nedostanes ji nejak imaginarne proplacenou jako v CR? Who cares kdyz vydelavas mrte vice nez v CR.
Evidentně jste nepochopil můj argument. To, že má průměrný američan málo dovolené je jen část problému. Ale on ani to málo co má si v drtivé většině případů nevybere, protože mu šéf jasně vysvětlí, že Franta od vedle si taky dovolenou nevybral, takže on bude povýšen a vy třeba při první příležitosti propuštěn.
Možná tomu můžete říkat "dohoda", ale nějak to nekoresponduje s tím, co by si průměrný amík skutečně přál.
A s tím vyděláváním. Skuetčně si amík vydělá více? Mě nezajímá co má za číslo na výplatní pásce. Mě zajímá, co mu zbyde na konci měsíce po zaplacení zdr. pojištění, všech těch copays, deductables, hypotéky, studentské půjčky, atd... Fakt má na konci měsíce více? V zemi je kde zcela ztracená jedna generace vysokoškoláků u mnohých z nich s téměř nesplatitelnou půjčkou za studia (a to si ještě nekoupili bydlení), mě tvrzení o tom, jak má průměrný amík mnohem více peněz přijde přinejmenším jako demagogie. Amíci v ČR vám řeknou to samé.