Vyměním iPhone 6S 16GB za Android

yellowdog815

Vyměním iPhone 6S 16GB za Android
« kdy: 29. 05. 2018, 18:51:13 »
Dobrý den, nabízím na výměnu iPhone 6s 16GB za mobil s Androidem může být i nějaký lepší plus můj doplatek ale není to podmínka.
Cenu si představuji podle výkupní ceny za iPhone ,kterou nabízí servr mobilpohotovost.cz
Přístroj má maximální kapacitu baterie 85% podle aplikace od apple.Přesný počet cyklů baterie neznám ale je to někde okolo 300.Přístroj zakoupen před 2 roky v bazaru mobilpohotovost.cz to znamená že už je bez záruky.Jedná se o variantu Space Grey.Display není nijak poškozený, odřený,prasklý prostě bez závad.Stejně je na tom i tělo přístroje,žádné oděrky nic.K telefonu jsem už při nákupu obdržel neoriginální nabíječku,kterou nepoužívám nabíjím přes PC.Chci ho vyměnit ,protože mi vadí celková uzavřenost systému iOS.Prostě i když si do telefonu chci nahrát svoje MP3,potřebuji k tomu iTunes s Windows nebo MAC OS.Migroval jsem na FreeBSD a to si s telefonem nerozumí,nemůžu si nic nakopírovat nic na vše potřebuji software od Apple a už mě to vážně štve.Nejlepší by byla osobní výměna .Jsem ze Znojemska a jsem schopen se dopravit do Brna ,Znojma.
« Poslední změna: 29. 05. 2018, 21:13:40 od Petr Krčmář »

tt

Re:Vyměním iPhone 6S 16GB za Android
« Odpověď #1 kdy: 30. 05. 2018, 10:36:40 »
mel bych zajem ))
mam huawei p10+ s sd kartou 128gb
jelikoz na fotky mam fotak, bych vymenil))
bilbop@gmail.com
jsem v praze)

Dobrý den, nabízím na výměnu iPhone 6s 16GB za mobil s Androidem může být i nějaký lepší plus můj doplatek ale není to podmínka.
Cenu si představuji podle výkupní ceny za iPhone ,kterou nabízí servr mobilpohotovost.cz
Přístroj má maximální kapacitu baterie 85% podle aplikace od apple.Přesný počet cyklů baterie neznám ale je to někde okolo 300.Přístroj zakoupen před 2 roky v bazaru mobilpohotovost.cz to znamená že už je bez záruky.Jedná se o variantu Space Grey.Display není nijak poškozený, odřený,prasklý prostě bez závad.Stejně je na tom i tělo přístroje,žádné oděrky nic.K telefonu jsem už při nákupu obdržel neoriginální nabíječku,kterou nepoužívám nabíjím přes PC.Chci ho vyměnit ,protože mi vadí celková uzavřenost systému iOS.Prostě i když si do telefonu chci nahrát svoje MP3,potřebuji k tomu iTunes s Windows nebo MAC OS.Migroval jsem na FreeBSD a to si s telefonem nerozumí,nemůžu si nic nakopírovat nic na vše potřebuji software od Apple a už mě to vážně štve.Nejlepší by byla osobní výměna .Jsem ze Znojemska a jsem schopen se dopravit do Brna ,Znojma.

tt

« Odpověď #2 kdy: 30. 05. 2018, 10:44:39 »
mel bych zajem ))
mam huawei p10+ s sd kartou 128gb
jelikoz na fotky mam fotak, bych vymenil))
bilbop@gmail.com
jsem v praze)

pro mne je dulezity 100 pct stav + gps s mapami (jako je google maps) + aplikace jako spotify a whatsapp, 4g sit lte (pro net)... splnuje ten iphone? jestli jo mam zajem))

« Odpověď #3 kdy: 30. 05. 2018, 13:51:12 »
Dobrý den, nezlobte se prosím ale na nic jsem nečekal a vydal se do bazaru,kde jsem telefon prodal za výkupní cenu. Přidal něco ze svého a již jsem majitelem HUAWEI P20Lite.

Tímto prosím o smazáni, ukončení platnosti inzerátu.

Bubak

« Odpověď #4 kdy: 31. 05. 2018, 01:11:45 »
Ze by si nekdo chtel poridit spehovaci zarizeni a jeste za to platit? Nevim, nevim...

Kristýna

« Odpověď #5 kdy: 26. 12. 2018, 16:13:02 »
Taky mám android,dva

phpkral

« Odpověď #6 kdy: 26. 12. 2018, 19:05:27 »
Dobrý den, nabízím na výměnu iPhone 6s 16GB za mobil s Androidem může být i nějaký lepší plus můj doplatek ale není to podmínka. Cenu si představuji podle výkupní ceny za iPhone ,kterou nabízí servr mobilpohotovost.cz
Chceš za něj to samé co ti dává mobilní pohotovost. A nabízíš doplatek za starý android ... uff tady dostává logika zabrat.

Proč ho neprodáš v mobilní pohotovosti a nevezmeš si tam rovnou jinej?

agent

« Odpověď #7 kdy: 26. 12. 2018, 20:19:35 »
Ze by si nekdo chtel poridit spehovaci zarizeni a jeste za to platit? Nevim, nevim...
Špehovacím zařízením je ale přece jakýkoliv smartphone.
Výběrem značky výrobce a OS si jen volíte, kdo vás bude špehovat. :)