Dobrý den, nabízím na výměnu iPhone 6s 16GB za mobil s Androidem může být i nějaký lepší plus můj doplatek ale není to podmínka.
Cenu si představuji podle výkupní ceny za iPhone ,kterou nabízí servr mobilpohotovost.cz
Přístroj má maximální kapacitu baterie 85% podle aplikace od apple.Přesný počet cyklů baterie neznám ale je to někde okolo 300.Přístroj zakoupen před 2 roky v bazaru mobilpohotovost.cz to znamená že už je bez záruky.Jedná se o variantu Space Grey.Display není nijak poškozený, odřený,prasklý prostě bez závad.Stejně je na tom i tělo přístroje,žádné oděrky nic.K telefonu jsem už při nákupu obdržel neoriginální nabíječku,kterou nepoužívám nabíjím přes PC.Chci ho vyměnit ,protože mi vadí celková uzavřenost systému iOS.Prostě i když si do telefonu chci nahrát svoje MP3,potřebuji k tomu iTunes s Windows nebo MAC OS.Migroval jsem na FreeBSD a to si s telefonem nerozumí,nemůžu si nic nakopírovat nic na vše potřebuji software od Apple a už mě to vážně štve.Nejlepší by byla osobní výměna .Jsem ze Znojemska a jsem schopen se dopravit do Brna ,Znojma.