Libi se mi tvuj roztomile naivni nazor. Bylo by moc hezke, kdyby to fungovalo tak jak popisujes. Realita je bohuzel ale uplne jina. Rozhodne neplati, ze cim vice lidi se na skolu hlasi tak tim je prestiznejsi.Studenti v CR a SK maji nizke sebevedomi a vetsina si chce titul odflakat takze jdou na jednoduzsi skoly, protoze si ani na slozitejsi neveri. Predsudkove prohlaseni, ze ekonomka je nejtezsi gympl v praze si pravdepodobne slysel o kamaradu ci lidi na netu a nemas s ni vlastni zkusenost. Co mne ale fascinuje nejvic, ze do srovnani IT skol tahas VSE, ktera je z uplne podstaty jinak zamerena. Lide z lepsich skol nejsou vetsinou zahakovani v lepsich firmach. V lepsich firmach jsou lidi schopni nebo pres znami, coz koneckoncu implikuje tvoje tvrzeni o spoluzacich pracujicich spolu, to ovsem nema s kvalitou skoly nic spolecneho.
Uplne nejvic mne ale prekvapuje tvrzeni, ze do prahy jde cela CR a do Brna vychod a do Ostravy Ostrava. Co je na tom tak zvlastniho? Nejvice lidi z CR a SK chce jit do prahy protoze to je metropole a je tu daleko lepsi pracovni uplatneti etc. To ze lidi z vychodu jdou do Brna je ptoto, ze to tam lepe znaji a maji to blize domu na vykendy a je to pro ne levnejsi. Prohlaseni o Ostrave je uplne mimo, jsem sice Prazak, ale yhle reci mi zavaneji povokaci. Vicemene si totiz napsal, ze v Ostrave jsou sami debilove ktery nikdo jinde nechce. Nevidim duvod, proc by Ostravak nemohl studovat ve svem meste.Uplne nejvic mne ale prekvapuje tvrzeni, ze do prahy jde cela CR a do Brna vychod a do Ostravy Ostrava. Co je na tom tak zvlastniho? Nejvice lidi z CR a SK chce jit do prahy protoze to je metropole a je tu daleko lepsi pracovni uplatneti etc. To ze lidi z vychodu jdou do Brna