Jak obchodovat s akciemi online prostřednictvím vlastní aplikace?

Anonym

Re:Jak obchodovat s akciemi online prostřednictvím vlastní aplikace?
« Odpověď #15 kdy: 21. 04. 2018, 20:18:43 »
Kiwi: NJ já si chtěl ale udělat neuronku, neco mi říká že v tom metatraderu budu muset bastlit

Lemming

« Odpověď #16 kdy: 21. 04. 2018, 20:19:57 »
Neexistuje nějaká jiná cenová politika brokerů?

Ano, existuje, stačí na tebou postované stránce překliknout záložku "Fixed" na "Tiered".

Ale píšu už podruhý: Skalpování není nic pro malý ryby.

Lol Phirae

« Odpověď #17 kdy: 21. 04. 2018, 20:26:17 »
Ale hovno, oni berou 0.1% za jednotlivý nákup, chápeš to ty dilino?

Ano, chápu... narozdíl od tebe. A taky bezpečně chápu, že tu neuronku bys spíš potřeboval implantovat na místo, kde ti chybí mozek, nevymáchaná smrdutá tlamo...

Kiwi

« Odpověď #18 kdy: 21. 04. 2018, 20:29:05 »
Kiwi: NJ já si chtěl ale udělat neuronku, neco mi říká že v tom metatraderu budu muset bastlit
Neurony zkouší ve spojitosti s obchodováním asi každý, kdo o nich něco ví, a samozřejmě i v tom MT, takže bys našel na netu už i nějaké hotové. Dá se to přes .dll provázat i s jinými jazyky (voláš z MT funkce z .dll), s C++ to vím určitě, jak je to s Javou, to netuším, ale opět předpokládám, že nebudeš zdaleka první, kdo něco takového řešil, takže znova - UTFG.  ;)

lobo

« Odpověď #19 kdy: 21. 04. 2018, 20:46:12 »
ak mas $10-$20k co mozes vyhodit von oknom tak chod do toho.
je to velmi zabavna a poucna hra.

len preboha necakaj ze na tom zarobis peniaze(a uz vobec nie na skalpovani akcii).

Anonym

« Odpověď #20 kdy: 21. 04. 2018, 20:50:12 »
Ale hovno, oni berou 0.1% za jednotlivý nákup, chápeš to ty dilino?

Ano, chápu... narozdíl od tebe. A taky bezpečně chápu, že tu neuronku bys spíš potřeboval implantovat na místo, kde ti chybí mozek, nevymáchaná smrdutá tlamo...

Hele jestli ti dneska ještě nenapsala tvoje matka, tak si tě klidně najdu a udělám to za ní, spratku drzý. A teď si běž opakovat základní počty.

Ty děcka jsou dneska zparchantele, to je hrůza 8)

Anonym

« Odpověď #21 kdy: 21. 04. 2018, 20:58:52 »
Neexistuje nějaká jiná cenová politika brokerů?

Ano, existuje, stačí na tebou postované stránce překliknout záložku "Fixed" na "Tiered".

Ale píšu už podruhý: Skalpování není nic pro malý ryby.

No hele, já se na ty tiered díval a není to pořád dost výhodné, nedostanu se pod 0.08% za Trade. To je pro denní tradování pořád moc. Jestli to teda dobře chápu, je to pro mě docela hatmatilka.

Lemming

« Odpověď #22 kdy: 21. 04. 2018, 20:59:55 »
Ano, nedostaneš, protože to není nic pro tebe. Píšu to už potřetí. Co na tom furt nechápeš?

pb.

« Odpověď #23 kdy: 21. 04. 2018, 21:01:28 »
Metatrader je (i) skriptovací platforma.

Pokud chceš Java rozhraní (knihovnu), tak to poskytují třeba Interactive Brokers.

A ty s tím obchodováním máš nějaké zkušenosti? Já se v tom vůbec neorientuju. Např. ti Interactive Brokers chtějí mít minimálně na účtě 10000 dolarů.

Já chci zkusit udělat sázecí algoritmus který bude investovat několikrát denně. Po 5 minutách. Nevím, jaká to má úskalí, jestli např. nemusím za každou jednu transakci nějak konstantně platit nebo jestli tam není limit na den atp.

Pro intradenní obchodování akcií v USA je nutné mít tuším alespoň $35k. Nevím, jak je to na jiných trzích. Poplatky u IB jsou velice nízké - vychází i kolem 2 USD na nákup/prodej za lot 100 akcií (liší se trh od trhu).

Intradenně se často obchodují futures, ale i tam je požadavek $10k na založení účtu nutnost, protože potřebujete obvykle tak $5k na margin (plusminus) a těch druhých $5k na ztráty, než to zabalíte. Poplatky kolem $5 za nákup/prodej jednoho kontraktu.

Intradenně můžete s nízkým marginem obchodovat Forex, ale hrajete proti spoluhráči, který vám vidí do karet. Obvykle nemáte šanci.

Šanci vydělat nemáte ani při obchodování akcií či futures v časovém rámci pěti minut. Roli hrají milisekundy, zde vítězí ten, kdo má počítač blíže k burze. Najděte si něco v časovém rámci hodin či dnů.

Našetřete si toho čtvrt miliónu na otevření účtu u IB, není to moc. Než našetříte, můžete hledat v datech z akciových trhů nějakou skulinku-výhodu, která by vám dovolila nějakou dobu vydělávat.

Lol Phirae

« Odpověď #24 kdy: 21. 04. 2018, 21:14:48 »
Píšu to už potřetí. Co na tom furt nechápeš?

Psát něco dementovi je ztráta času, stejně to nepochopí.

Sonny

« Odpověď #25 kdy: 21. 04. 2018, 21:15:21 »
U IB potrebujes pro obchodovani akcii 25k $. Tech 10k co uvadis je na zalozeni uctu k obchodovani komodit.

Pro obchodovani na burze, a je jedno jaky nastroj (komodity, akcie, spready...) uz aplikace existuji, vymyslely, vyvyjely a realizovaly je profesionalni tymy pod vedenim profesionalu z burzovnich domu.

Tva vlastni aplikace se nikdy na burzu nedostane. Nebo tak s 0.000001% pravdepodobnosti. Leda by jsi prisel na neco co ty tymy jeste nenapadlo. Vazne si myslis, ze objevis kolo?

Poplatky za obchod jsou dulezite - srovnej si nabidky brokeru.

V podstate, aplikace je ten nejmene dulezity clanek pro uspesne obchodovani na burzach.

Zacni studovat cenove grafy a zkus najit pravdepodobnostni vyhodu jak odhadnes pohyb ceny. Potom to muzes spustit. Zadnou svou aplikaci ani jiny softwarovy nastroj nebudes potrebovat - vyberes si z toho co uz funguje.

In greed we trust. :-)

Anonym

« Odpověď #26 kdy: 21. 04. 2018, 21:26:00 »
Tak já jsem laik, ale řekl bych, že každý algoritmus na to skalpování který už existuje vytezuje profit z té funkce pohybu ceny akcií. Já proto nechci použít existující algoritmus, protože to už někdo používá a profit může být už nízký.

Chci prostě vzít neuronku, naučit ji na datech předpovědět pravděpodobnost růstu ceny vzhůru, ideálně v 5-min intervalech což asi kvůli tomu baksisi brokerum nepůjde, a potom to použít. Nejprve ji samozřejmě zkusím nanečisto.

Anonym

« Odpověď #27 kdy: 21. 04. 2018, 21:27:20 »
Mě by stačilo kdybych se stabilně dostal na zisk aspoň 10% ročně.

Honza

« Odpověď #28 kdy: 21. 04. 2018, 21:33:38 »
Mě by stačilo kdybych se stabilně dostal na zisk aspoň 10% ročně.
Proč nekoupíš třeba nějaký dluhopis s úrokem 2,5%? Když koupíš čtyři, budeš mít těch svých 10% ročně 8)

Lol Phirae

« Odpověď #29 kdy: 21. 04. 2018, 21:37:33 »
Proč nekoupíš třeba nějaký dluhopis s úrokem 2,5%? Když koupíš čtyři, budeš mít těch svých 10% ročně 8)

:D
 ;D ;D
 8) 8) 8)
 ;D ;D
 :D