Jak obchodovat s akciemi online prostřednictvím vlastní aplikace?

pb.

Re:Jak obchodovat s akciemi online prostřednictvím vlastní aplikace?
« Odpověď #30 kdy: 21. 04. 2018, 21:44:20 »
Mě by stačilo kdybych se stabilně dostal na zisk aspoň 10% ročně.
Proč nekoupíš třeba nějaký dluhopis s úrokem 2,5%? Když koupíš čtyři, budeš mít těch svých 10% ročně 8)

Hehe, nám je to k smíchu, ale třeba udělá kariéru na ministerstvu, může sčítat hlasy na prezidentských kandidátkách :-)

Anonym

« Odpověď #31 kdy: 21. 04. 2018, 21:46:37 »
Mě by stačilo kdybych se stabilně dostal na zisk aspoň 10% ročně.
Proč nekoupíš třeba nějaký dluhopis s úrokem 2,5%? Když koupíš čtyři, budeš mít těch svých 10% ročně 8)

Hoši vy ste blbí až hrůza. Kuwa drát, když se mi vklad ročně zúročí 1.1x, tak za den je to 365. odmocnina z 1.1 , což je 1.00026, tzn. 0.026% . A když mi broker vemte z toho obchodu 0.1% tak kurva co? No tak kurva prodělám!

Zasrani admini, neumí ani základní matematiku.

Lol Phirae

« Odpověď #32 kdy: 21. 04. 2018, 21:54:47 »
když mi broker vemte z toho obchodu 0.1% tak kurva co? No tak kurva prodělám!

No vidíš, a proto ti doporučujeme ty dluhopisy. Když jich koupíš 40, tak vyděláš ročně 100 procent a broker nedostane nic!!!

$$$$$$$$
 8)
 8) 8)
 8) 8) 8)
 8) 8)
 8)
$$$$$$$$

pb.

« Odpověď #33 kdy: 21. 04. 2018, 21:56:19 »
... A když mi broker vemte z toho obchodu 0.1% tak kurva co? No tak kurva prodělám!...

Správně!

Je úplně jedno, jestli počítáme správně nebo špatně.
V tom vašem vzorci je ještě jedna proměnná, se kterou se dá operovat a na kterou vás tady upozorňujeme. Snižte frekvenci obchodů, třeba to začne vycházet.

sonny

« Odpověď #34 kdy: 21. 04. 2018, 21:59:28 »
No, pokud chces delat algoritmicke obchodovani tak Ti preju hodne stesti.
A pokud jsi na zaklade cehokoliv dosel k nazoru ze bez predchozich, zduraznuju USPESNYCH zkusenosti - tzn. ze konstantne vydelavas,
 dokazes navrhnout strategii, ktera Ti bude generovat zisky tak tak jsi opravdu LAIK.
Takze zpatky na stromy, pokud chces na burze vydelavat zacni cenovym grafem, strategii, uctem u brokera, delej a vydelavej par let a potom se vrhni na algoritmy.
Treba potom ale zjistis ze stoji za to obchodovat sam, rucne, par hodin denne, tydne  -podle toho kolik chces vydelavat, vecer obchody zavrit, mit cistou hlavu a vykaslat se na automaty.
Az, pokud ziskas zkusenosti, zjistis, ze zisky z algoritmu se nedaji srovnavat s rucnim obchodovanm. Algoritmy jsou dobre pro brokery a prodejce systemu.
A skalping - to slovo vyskrtni ze slovniku. Budes stastnejsi.
Nechci si z tebe utahovat, takhle zacina vetsina lidi - resi platformu, aplikace, data, dane z tradingu ale vlastne o obchodovani nic nevi.
A znovu opakuju, pravdepodobnost, ze jako laik, zacatecnik vymyslis neco co bude fungovat, je asi takova jako ze rocni dite rozsiri teorii relativity :-).

Járo Lakatoš

« Odpověď #35 kdy: 21. 04. 2018, 22:48:42 »
Mužeš zkusit třebaps API od Ninjta Trerjdru nebo Timothy Sykese software
kup si radši bitcoin, akacie nejsou žádne terno

LarryLin

« Odpověď #36 kdy: 21. 04. 2018, 23:32:15 »
... Intradenně můžete s nízkým marginem obchodovat Forex, ale hrajete proti spoluhráči, který vám vidí do karet. Obvykle nemáte šanci. ...
Kdo vidí do karet? Jiní obchodníci nebo broker? Jak to ovlivní cenu měny?
Díky za vysvětlení.

lobo

« Odpověď #37 kdy: 21. 04. 2018, 23:42:04 »
brokeri pre 'beznych ludi' (tj. ovce na osklbanie) hraju proti tebe
ty nevidis 'trhovu cenu' na intrabankovom trhu - ty vidis cenu u svojho brokera.
vacsina tvojich orderov sa ani nedostane von od brokera

Anonym

« Odpověď #38 kdy: 22. 04. 2018, 00:47:58 »
... A když mi broker vemte z toho obchodu 0.1% tak kurva co? No tak kurva prodělám!...

Správně!

V tom vašem vzorci je ještě jedna proměnná, se kterou se dá operovat a na kterou vás tady upozorňujeme. Snižte frekvenci obchodů, třeba to začne vycházet.

To není jedno, celá moje myšlenka dělat daily trading spočívala na tom, že mi neuronku sama odhadne pravděpodobnost, zda-li to skočí za 5 min výš či níž. Zkoušel jsem si to já sám na cvičném vzorku akcií a i já jsem to zvládl s velkou úspěšnosti na těchto malých intervalech předpovědět - když to skočí strmé dolů, je velká P že příště to skočí nahoru - a pokud ne, čeká se dokud se tak nestane. Vycházela mi velice dobrá navratnost u firmy, které jdou akcie stabilně nahoru posledních  x let. Proto je pro mě zásadní, abych mohl obchodovat na těchto malých intervalech. Navíc na malých intervalech budu mít více dat abych nakrmil neuronku, jakmile z nich udělám týdenní intervaly, rapidně mi to sníží cvičící vzorek dat. Já jsem bohužel zjistil, že s 0.1% baksisi pro brokera si nemůžu dovolit ani možná ty týdenní intervaly...

naseptavac

« Odpověď #39 kdy: 22. 04. 2018, 01:51:59 »
At uz je to 0,1 cehokoli, ma to horni limit. Takze s vhodnym objemem dosahnes treba i na 0,0000000000000001 promile.

Kkt1

« Odpověď #40 kdy: 22. 04. 2018, 06:54:34 »

Správně!

To není jedno, celá moje myšlenka dělat daily trading spočívala na tom, že mi neuronku sama odhadne pravděpodobnost, zda-li to skočí za 5 min výš či níž. Zkoušel jsem si to já sám na cvičném vzorku akcií a i já jsem to zvládl s velkou úspěšnosti na těchto malých intervalech předpovědět - když to skočí strmé dolů, je velká P že příště to skočí nahoru - a pokud ne, čeká se dokud se tak nestane. Vycházela mi velice dobrá navratnost u firmy, které jdou akcie stabilně nahoru posledních  x let. Proto je pro mě zásadní, abych mohl obchodovat na těchto malých intervalech. Navíc na malých intervalech budu mít více dat abych nakrmil neuronku, jakmile z nich udělám týdenní intervaly, rapidně mi to sníží cvičící vzorek dat. Já jsem bohužel zjistil, že s 0.1% baksisi pro brokera si nemůžu dovolit ani možná ty týdenní intervaly...
Takze si to shrneme: vis o obchodovani akcii megakulovy, jdes se ptat na random server na internetu a chces tvorit neuronovou sit na obchod s akciema. Buduji si portfolio akcii snad 20 let a ty tvy teorie o tom, ze kdyz neco skoci dolu ze to pujde priste nahoru jsou jako teorie o tom, ze nejsmeve vesmiru sami a za rok nas kontaktuji mimouni. To, ze ti neco vychazi u jedne firmy vubec neznamena, ze dany pattern muzes aplikovat na jine firmy. Myslis si, ze nikoho nenapadlo udelat neuronovou sit? Vis kolik softveru snaziciho se predpovedet pohyb na akciich existuje? A vis jaka je uspesnost? Netusis, ale jsi naivni jako kdyz memu synovi byl rok. Ale abych ti poradil, je x firem/platform ktere ti umozni investovat realtime(1s), podminkou je obvykle vlozit 50k€ a vice kdy dostanes svuj ucet. Google ti pomuze vybrat si dle tveho OS, pozadavku na mobilni aplikaci, financnich moznostech atd.

pb.

« Odpověď #41 kdy: 22. 04. 2018, 07:16:27 »
At uz je to 0,1 cehokoli, ma to horni limit. Takze s vhodnym objemem dosahnes treba i na 0,0000000000000001 promile.

Získat velký objem peněz může být jednodušší, než získat fungující strategii. Existují firmy, kde vám dají k dispozici desítky miliónů, pokud ukážete, že váš algoritmus opravdu funguje. Polovina výnosu je vaše (střílím čísla od pasu).

pb.

« Odpověď #42 kdy: 22. 04. 2018, 09:07:05 »
... Intradenně můžete s nízkým marginem obchodovat Forex, ale hrajete proti spoluhráči, který vám vidí do karet. Obvykle nemáte šanci. ...
Díky za vysvětlení.

Lobo už to vysvětlil. Pro ilustraci: spolupracoval jsem na systému (jako programátor, forexu se netknu ani dvoumetrovým klacíkem), ve kterém spolupracovalo množství traderů z celého světa.  Aby zjistili skutečnou mezibankovní cenu, používali množství malých účtů - vějiček na brokery - a několik účtů, kde probíhaly obchody s velkými objemy bez obvyklého jištění stoplossy a samozřejmě i bez obvyklých reakcí na vymetání stoplossů. Strategie se používaly velmi jednoduché, hlavní výdělky spočívaly na promakaném risk managementu.

LarryLin

« Odpověď #43 kdy: 22. 04. 2018, 09:45:41 »
Díky za vysvětlení.
... Aby zjistili skutečnou mezibankovní cenu, používali množství malých účtů - vějiček na brokery - a několik účtů, kde probíhaly obchody s velkými objemy ...
... ty nevidis 'trhovu cenu' na intrabankovom trhu - ty vidis cenu u svojho brokera. ...
Hmm. Tak jestli to dobře chápu, tak je to o seriozním nebo neseriozním brokerovi? Seriozni brouker musí poskytovat pravdivé informace o ceně pokud se k tomu zavazuje v ochodních podmínkách. Pokud je broker pod dozorem např. ČNB, tak by přece nebylo těžké prokázat, že s cenou manipuluje, protože cenu měny lze v daný okamžik ověřovat z jiných zdrojů zda je správná nebo ne.

naseptavac

« Odpověď #44 kdy: 22. 04. 2018, 10:05:47 »

Získat velký objem peněz může být jednodušší, než získat fungující strategii. Existují firmy, kde vám dají k dispozici desítky miliónů, pokud ukážete, že váš algoritmus opravdu funguje. Polovina výnosu je vaše (střílím čísla od pasu).

Jeste prosim vysvetlit, kolik je 1+1