Citace: balki 11. 04. 2018, 22:14:34Ed je priserne rozozrane IDE, preferujem minimalistickejsie riesenia. Sice ponuka velmi pokrocile funkcie editacie vyssich typov. Ale je to len pre ludi, co sa zvyknu vela mylit a nevedia, co robia.Podle me neni tak hrozny. Pekny kompromis vykon/ergonomie. Co pouzivas misto nej?
Ed je priserne rozozrane IDE, preferujem minimalistickejsie riesenia. Sice ponuka velmi pokrocile funkcie editacie vyssich typov. Ale je to len pre ludi, co sa zvyknu vela mylit a nevedia, co robia.
Citace: EdAdvocate 12. 04. 2018, 10:12:00Citace: balki 11. 04. 2018, 22:14:34Ed je priserne rozozrane IDE, preferujem minimalistickejsie riesenia. Sice ponuka velmi pokrocile funkcie editacie vyssich typov. Ale je to len pre ludi, co sa zvyknu vela mylit a nevedia, co robia.Podle me neni tak hrozny. Pekny kompromis vykon/ergonomie. Co pouzivas misto nej?nano
copy con <jmeno_souboru>
Citace: balki 11. 04. 2018, 22:14:34Ed je priserne rozozrane IDE, preferujem minimalistickejsie riesenia. Sice ponuka velmi pokrocile funkcie editacie vyssich typov. Ale je to len pre ludi, co sa zvyknu vela mylit a nevedia, co robia.Ed používám docela často tam, kde mi nestačí Vim. Nepřipadá mi rozežraný.
V topicku https://forum.root.cz/index.php?topic=18102.0 jsem se dočetl o funkcích vyššího typu. Chtěl bych se posunout dál od normálních funkcích a začít používat i funkce vyšších typů. Mohl by mi někdo poradit nějaké IDE pro programování ve funkcích vyšších typů pro Mac? Na ten pitomý Mac nejde nic najít na Windows bych určitě něco našel.
Citace: EdAdvocate 12. 04. 2018, 10:12:00Citace: balki 11. 04. 2018, 22:14:34Ed je priserne rozozrane IDE, preferujem minimalistickejsie riesenia. Sice ponuka velmi pokrocile funkcie editacie vyssich typov. Ale je to len pre ludi, co sa zvyknu vela mylit a nevedia, co robia.Podle me neni tak hrozny. Pekny kompromis vykon/ergonomie. Co pouzivas misto nej?cat > vyssi_typy.cpp