Cca ještě před 3 rokama jsem musel používat denně wokna. Tak jsem měl Eset s licencí na 3+3 zařízení. Když někdo v okolí něco lítalo, tak ESET to poznal mezi prvníma. Mcafee byl zoufalec. Norton byl těžkopádnej mastodont, z noťasu šel jako první krám pryč.
Aneb znova bych jako prvního zkoušel ESETa.
Spominam, ze aj ja som mal aj Norton (este v case windows 2000), vtedy bol dobry az kym s novymi verziami nenabobtnal. Ale podobne nabobtnaval stale ESET. S novymi verziami stale zlozitejsi user interface, vseliajke skryte nastavenia. A raz som mal problem ESET odinstalovat. Potom som ho zahodil a presiel na AVIRA.
Este k tej fame McAfee, ktoru som tu na roote uz viackrat pocul ...

Neviem aky bol McAfee predtym, ale podla mojich skusenosti McAfee dnes v dobe W10 je celkom dobry. Ma lacnejsie licencie ako ine AV, je na neobmedzedny pocet zariadeni v domacnosti. Ma vybornu moznost spravy vsetkych instalacii z jedneho miesta cez Web. Ked som deckam kupil nove notebooky s W10 bol na nich predinstalovany McAfee, tak som po vyprsani trial za zvyhodnenu cenu zaplatil licenciu a som s nim zatial spokojny. AV je uplne bezproblemovy: doteraz som nemusel riesit spomalenie, alebo zavirenie notebookov. Ked som sa chcel nieco spytat ohladne spravy zariadeni cez webove rozhranie, tak support maju tiez velmi dobry - online formou chatu. Preto licenciu planujem znova (uz 3.rok) predlzit, alebo sa spolahneme iba na defaultny Windows Defender, ktory je vraj dnes uz celkom dobry