me by zajimalo, jak si treba ja hladim ego tim ze mam mac? Ze si ho muzu dovolit? Treba muj nas je drazsi nez vsechny apple veci a bezi na nem freebsd. Nebo ze je to v CR nejaky status? Nebo dokonce cim vetsi a lepsi mac tim vetsi penis? Ja mac os jako system neobdivuji. Funguje, dela to co od nej ocekavam. Me se libi cely ten jejich ekosystem. A ano, je pro me fajn zvednout hovor uprostred gamesy a dokonce mam ho na sluchatkach. Pro me to neni killer feature.
Ego si nehladíš tím, že máš Mac, ego si hladíš tím, že chodíš na linuxové fórum a ostatním ukazuješ, jak je tvoje řešení lepší než ostatních. Kdyby sis ego hladit nepotřeboval, tak věci od Applu spokojeně používáš a nemáš potřebu to ostatním pořád předhazovat jako vegani svoji dietu. Připomíná mi to puberťáky, kteří si sotva nainstalují Linux a mají potřebu chodit na fóra windowsáků, aby ostatním ukázali, jak jsou všichni blbci, jenom oni letadlo.
Pokud pro tebe není přesměrování hovorů killer feature, proč to tady pořád všem předhazuješ jako příklad nadřazenosti macOS? Jak jsem psal,
Palm/HP to uměl roky před Applem. Z webOS ostatní vybrali hromadu dalších nápadů (bezdrátové nabíjení, centrální správa cloudových služeb, multitasking skrze karty, komunikace skrze přiložení zařízení->NFC,...). Že zrovna přesměrování volání se moc nechytlo, až teď u Applu, spíš svědčí o tom, že po tom není poptávka. A já se tomu nedivím, samotnému mi to velmi užitečné nepřišlo.