Nechapem komentaru, ze ked si niekto kupi HP, ze sa mu rozpadne za rok. Ja som programator, notebook pouzivam denne, a ked som si ja vyberal stroj, vybral som si taky, aby bol dobre opravitelny a dal sa upgradovat. Mam teda acer aspire nitro black edition. Hned na dalsi den som tam hodil ssd 500 a ram 16GB, a odvtedy nemam problem. Nikomu ho ale nenutim, lebo teraz by som sa opat rozhodoval podla ponuky na trhu. Mam ho 3 roky. Je pravda, ze ho casto na baterku nepouzivam.. Ale aj tak Vam poviem novinku: skoro vsetky diely do notebookov vyraba par firiem v Cine.
Mal som macbook asi tyzden. Mna na nom najviac hnevali vsetky tie specialne porty okolo. Dalej klavesnica. Som zvyknuty pracovat na klavesnici na notebooku, aby ked pridem k zakaznikovy, som nemusel hladat klavesy ako na skole. Ale tie chybajuce klavesy.. no obhajovat to tym, ze kodim cez vim a tam je na to milion skratiek mi pride uz uplne mimo. Ten notebook ma byt pre obycajnych ludi lahko pouzitelny na kazdodenne behanie po internete. No a uplne najhorsia vec- mal som ho od firmy pozicany na sluzobku (moj acer sa im nezdal reprezentativny

, a tak, ked ostatny isli na obed, ja som bol pri notebooku. Na letisku som si ho pomaly privazoval k nohe a nikde som ho nepustil. Bol to totiz macbook, o ktorom kazdy vie, ze je drahy (predrazeny). A keby mi ho niekto ukradol, tak sa nedoplatim. Takze za mna si v tejto dobe kupi macbook naozaj iba clovek, co sa chce ukazat, alebo ten, co vyvija aplikacie pre iphone. Ja tam iny dovod nevidim. Uz asi dva roky kritizuju apple, ze nerobi ziadny upgrade svojich notebookov. Konkurencia je uz dalej.