Když v Seamonkey poklepám na okénko kam mám vyplnit odpověd, vždycky mi nabídne správnou, takže nemusím nic vyplňovat.Jak je to možné? Jak to ten Seamonkey pozná? Asi tam někde máte chybu.
Citace: ondra.novacisko.cz 26. 02. 2011, 11:30:15Když v Seamonkey poklepám na okénko kam mám vyplnit odpověd, vždycky mi nabídne správnou, takže nemusím nic vyplňovat.Jak je to možné? Jak to ten Seamonkey pozná? Asi tam někde máte chybu.To bude nápověda z historie formulářů.
Jak souvisi napoveda na strane klienta s prochazenim spamu?
Citace: Jenda 26. 02. 2011, 12:13:10Citace: ondra.novacisko.cz 26. 02. 2011, 11:30:15Když v Seamonkey poklepám na okénko kam mám vyplnit odpověd, vždycky mi nabídne správnou, takže nemusím nic vyplňovat.Jak je to možné? Jak to ten Seamonkey pozná? Asi tam někde máte chybu.To bude nápověda z historie formulářů.To je mi jasné taky. Jde mi o to, že ta nápověda velmi snadno z té historie vybere správnou odpověď. Nenabídne mi všechny zadané, jen tu jednu, správnou.
Vzhledem k tomu, že otázek je asi 10, by žádná obfuskace nepomohla; po pár pokusech to robot trefí tak jako tak.