a toto napisi radeji do noveho prispevku, protoze by to v tom predeslem slintu mohlo zapadnout
chtel jsem o to zde pozadat jiz davno, ale porad jsem to odkladal a nemel odvahu ...
nasel by se nekdo, kdo by byl ochoten (samozrejme za stedrou uplatu) se se mnou setkat, podivat se na moji aplikaci v delphi
na nas db server a pokusit se poradit v klicovych oblastech, co zlepsit, co predelat aby se apliakce stala alespon trochu sviznejsi ?
ja vim, ze bych si to mel vse nastudovat sam, taky se na to prave chci vrhnout. ale uz jenom gogleni "Waiting for table level lock
" me tak nejak zahltilo a nevim, kudy kam ...
vetsinou mi pohama, kdyz mi nekdo problem vysvetli a muzu se ptat, nez kdzy si o tom sam ctu
je mi jasny, ze vetsina z vas si klepe na celo a rika, vrat se do skoly, ale stareho psa uz novym kouskum nenaucis
a kor v mem veku
proto pokud se najde dostatecny masochista, nudu nesmirne rad, je mi jasny, ze to nebude levny, takze nehlaste se vsichni
restaurace je v samem centru Prahy, pokud bude potreba jsem shcopen dovezt privezt odvezt, odmena nebude pouze financni, ale samozrejme i v naturaliich po celou dobu seance
dekuji MOC !