Ahoj, dělám v IT v podstatě socku, obyčejného IT Administrátora a mám nějakých 80 hrubého a na účet mi chodí asi 57 čistého, což je dneska na Prahu minimum. Předtím jsem dělal za 60 v menším městě, takže jsem si polepšil, ale ani tak to není dobrý. Jenže ze mě nikdy nic víc než ten usmolený IT Administrátor nebude. Co s tím? Potřebuji si někde přivydělat nějakou tu kačku. Co mám dělat, abych přišel ještě alespoň k dalším dvacce nebo pajdě čistý?
Umím programovat nebo se to můžu naučit, čas mám, IT admin pracuje 6 hodin a 2 se učí, já to tak mám, takže se můžu v práci učit programovat.
- Java by mi sežrala tolik času na brigády se to nehodí.
- PHP je pro pazgřivce, píše se v tom laciný sockoidní kód a ti buci, co v tom píšou, mají ještě méně, než já.
- C# je fajn, ale brigádu v tom asi neseženu.
Hele, lidi, fakt si nevím rady, co mám dělat, abych si mohl pořídit vlastní baráček u Prahy, což koštuje tak 5 míčů a naspořil nějakou tu korunu na důchod.
Co mám dělat, abych přišel ještě k nějaké té koruně navíc?
Vím, že tu jsou borci, kteří v normální práci berou 120+150 klacků měsíčně, ale vy jste machři.
Asi potřebuju radu od někoho, kdo je obyčejný vořežprut jako já.
PS: Prasiči v PHP - díky, žádné rady nechci, do prodeje eshopů a šablon Joomla se vám prdět nechci.