Malá výplata - co vy?

BudlikyBudliky

Malá výplata - co vy?
« kdy: 22. 02. 2018, 19:52:56 »
Ahoj, dělám v IT v podstatě socku, obyčejného IT Administrátora a mám nějakých 80 hrubého a na účet mi chodí asi 57 čistého, což je dneska na Prahu minimum. Předtím jsem dělal za 60 v menším městě, takže jsem si polepšil, ale ani tak to není dobrý. Jenže ze mě nikdy nic víc než ten usmolený IT Administrátor nebude. Co s tím? Potřebuji si někde přivydělat nějakou tu kačku. Co mám dělat, abych přišel ještě alespoň k dalším dvacce nebo pajdě čistý?
Umím programovat nebo se to můžu naučit, čas mám, IT admin pracuje 6 hodin a 2 se učí, já to tak mám, takže se můžu v práci učit programovat.

• Java by mi sežrala tolik času na brigády se to nehodí.
  • PHP je pro pazgřivce, píše se v tom laciný sockoidní kód a ti buci, co v tom píšou, mají ještě méně, než já.
  • C# je fajn, ale brigádu v tom asi neseženu.

Hele, lidi, fakt si nevím rady, co mám dělat, abych si mohl pořídit vlastní baráček u Prahy, což koštuje tak 5 míčů a naspořil nějakou tu korunu na důchod.

Co mám dělat, abych přišel ještě k nějaké té koruně navíc?

Vím, že tu jsou borci, kteří v normální práci berou 120+150 klacků měsíčně, ale vy jste machři.
Asi potřebuju radu od někoho, kdo je obyčejný vořežprut jako já.

PS: Prasiči v PHP - díky, žádné rady nechci, do prodeje eshopů a šablon Joomla se vám prdět nechci.

gll

Re:Malá výplata - co vy?
« Odpověď #1 kdy: 22. 02. 2018, 20:08:58 »
Pro začátek přestaň diskutovat sám se sebou na foru.

Kit

« Odpověď #2 kdy: 22. 02. 2018, 20:22:59 »
Nauč se aspoň desítku měsíčně nerozfofrovat, ale investovat. Další práci pak nebudeš potřebovat.

Karel

« Odpověď #3 kdy: 22. 02. 2018, 20:37:20 »
lol do koho se navazis jakej PHP prasic??

Delam weby ve wordpressu a mam uplne v pohode 35k cistyho. AKORAT NEZIJU V PRAZE :DDD Nejakej radoby it administrator se tady bude do nekoho navazet no lol. I posledni spinava bankovni lopata se ma lip nez ty.

BudlikyBudliky

« Odpověď #4 kdy: 22. 02. 2018, 20:38:08 »
Nauč se aspoň desítku měsíčně nerozfofrovat, ale investovat. Další práci pak nebudeš potřebovat.

A na to právě potřebuju vydělat nějakou tu korunu navíc.

commit

« Odpověď #5 kdy: 22. 02. 2018, 20:40:13 »
Bezte uz s temito podobnymi diskuzemi vsichni do h....u! Bezte si zkusit delat normalni praci(obchodnika, byznys, prace s lidmi) za 80hrubeho! Vetsina z Vas ajtaku za takove prachy tolik prace za 8h smenu stejne neodvede - co si budeme nalhavat. Zaloz si malou firmu v jinem oboru (nemusis opoustet stavajici praci - jde to), aby jsi videl, jak se v jinych oborech musi lide otacet. Vydelas neco na duchod a zaroven si budes vazit toho, co mas a nebudes tady fnukat...

BudlikyBudliky

« Odpověď #6 kdy: 22. 02. 2018, 20:44:56 »
LOL? 35 měsíčně? To děláš u nějaké bezpečnostní agentury strážného?

Jasný, že nežiješ v Praze, ale měšťák v Praze má čistýho to, co máš ty, chodí po městě a rozdává papírky mimopražskejm.

Jak jsem řekl, nepotřebuji poradit od PHPčkářů, který jsou usmolený a dříve nebo později se začnou podobat kódu v PHP, postupně se z nich stává umolousanej, malinko plesnivej a hodně nechutnej hnusnej starej kozel.

Jsi to, v čem programuješ, pokud programuješ v kupě sraček, stáváš se sračkou.
Proto lidi, kteří dělají v Java, mají čistou hlavu, pálí jim to a jsou to borci!

Kit

« Odpověď #7 kdy: 22. 02. 2018, 20:46:20 »

A na to právě potřebuju vydělat nějakou tu korunu navíc.

Věř mi, že nepotřebuješ.

BudlikyBudliky

« Odpověď #8 kdy: 22. 02. 2018, 20:50:31 »
Věř mi, že nepotřebuješ.

Možná nepotřebuju, nebudu se uskrovňovat.
Jinak máš naprostou pravdu, musím investovat a proto potřebuji solidní brigádu, která bude měsíčně sypat tak dvacku-pajdu, kterou budu investovat.

Karel

« Odpověď #9 kdy: 22. 02. 2018, 20:53:01 »
:DDD Typku ty mas dost. Celej zivot travis tim, ze konfigurujes praci nekoho jinyho, protoze ses moc omezenej na to neco vymyslet a naprogramovat. PHP je svetovej jazyk. Je v tom napsanej facebook a co reknes o nich?? Ze jsou vyvojari ve facebooku dementni a ze Zuckerberg je debil ne? :D Typku ty mas fakt dost.

Bez si tam busit cosi do ty svy blikajici konzole, to je jediny, co zvladnes ty retardku. Umis hovno, delas hovno a beres za to tolik. To uz je lepsi platit ty mestaky nez tebe.

BudlikyBudliky

« Odpověď #10 kdy: 22. 02. 2018, 20:56:51 »

Běž si naprogramovat to svoje kupahnoje.cz?page=index.php, abych se mohl bavit tím, že ti tam fouknu kupahnoje.cz?page=mujserver.cz/kareljejelito.php a neotravuj tady, kde se baví normální lidé.

Jsem blbej, proto se neživím jako programátor v Java, ale dělám Ajťáka. Kdybych byl blbější, asi bych se živil programováním v PHP  8)

Karel

« Odpověď #11 kdy: 22. 02. 2018, 21:06:53 »
Lol co mas porad s tou javou debilku? Ses nakej frustrovanej ne? Budu se 20 let ucit posranou javu, abych mohl trpet v korporatu a mit znicenej zivot :D Se podivej co umi PHP7 nejaka posrana java se muze jit zahrabat a s ni vsichni ty uchylove co stravili mladi s javou a ted muzou jen cumet v korporatu. Hlavne nakej posranej admin abych kadroval programovaci jazyky. Ses v IT hiearchii na uplnym konce, pod tebou jsou mozna uz jen testeri a manageri ty socko :D

budlikybudliky je javaman

« Odpověď #12 kdy: 22. 02. 2018, 21:12:25 »
Root fakt upad. Průměrý hrubý plat v IT je 40k. To že tady pár root hrdinů bere 200 klacků a šéfuje půlce republiky nejde ani trošku brát vážně.
Pro pořádek, to píšu pro nové diskutéry a všelijaké zvědavce. Javaman nechť nereaguje.

Javatar

« Odpověď #13 kdy: 22. 02. 2018, 21:18:01 »
Root fakt upad. Průměrý hrubý plat v IT je 40k. To že tady pár root hrdinů bere 200 klacků a šéfuje půlce republiky nejde ani trošku brát vážně.
Pro pořádek, to píšu pro nové diskutéry a všelijaké zvědavce. Javaman nechť nereaguje.

Za 150k bych ani nevstal z postele. To, ze ses social a beres 40k hrubyho, je ciste tvuj problem. Nam ostatnim normalnim to necpi. Kdyz je 10 volnych mist na 1 vyvojare, tak kdo bude brat 40k hrubyho? Ty a dalsi uslapnuty frustrati.

BudlikyBudliky

« Odpověď #14 kdy: 22. 02. 2018, 21:21:19 »
Kdyz je 10 volnych mist na 1 vyvojare...a dalsi uslapnuty frustrati.

Máš pravdu, jen v posledním slově máš hrubku, správně to je "kastráti" :-D